1a advent




färgad marsipan






Pepparkaksdeg ♥






Smält choklad som hår till marsipangubbarna xD




Ja... i bland får man ju nog, heh xD


Glögg och pepparkakor på balkongen :D ♥


Let it snow, let it snow, let it snow




Årets pepparkashus är......
Scrubs och How I Met Your Mother ♥

Harry Potter och dödsrelikerna ♥

Fy fan va va filmen va i går! blev fast i den på en gång. Hela filmen va hur bra som helst, själv tkr ja det är den bästa Harry Potter filmen :D. Längtar som sjutton till del nr 2! Filmen är helt klart värdig att se, som alla andra sagt.
Nu ska ja fortsätta kolla på harry potter och fången från azkaban :D


me in the mirror






.....






Hihi min fina rum :D tog lite tid att ladda in bilder men har fan inte orkat blogga :o. i kväll ska ja på bio med elin :D <3 Harry Potter! kommer säker skita på mig, förra filmen va fan läskig va kommer den här va då? tar med mig mössa så ja kan dra ner den för fejset. nu ska ja fixa lite i rummet och äta ngt.

Vi hörs <3<3

Stadsmissionen


40 kr


50 kr


40 kr

Köpte dom här tre på stadsmissionen i går :D vilket kap!

ljuset från fösntret










Colorless girl




Busy gril



Fy fan va skönt! har suttit i säkert en timma nu och bara lyssnat på musik, inte gjort ett skit mer än att tänka! Håkan Hellström är världens underbaraste artist! ♥ Kärlek till han, tack vare han fick ja en lugn stund för bara mig själv.

Monki




(Klicka för större bild)

Shoppingen


Mysig halsduk och mössa från stadium


Skjorta från gina tricot


Söt tröja från H&M


Kavaj från H&M


Tröja från H&M


Musse pigg tröja från H&M


Tröja från H&M (den vita med fågeln på)

köpte även örhängen, hårsnoddar och hårspännen. Fick oxå ett par rutiga pyjamasbyxor från mamma :) och vet ni vad? lyckade komma hem med en hundring iallafall ;)

Stockholm i da!

Yes! äntligen fredag! i dag sticker ja och mamma till St-holm :D ska shoppa sönder xD har 1000 kr att slösa! Är riktigt shoppingsugen så kommer nog inte med så mke pengar hem, elr va tror ni ;). Jaja har inte bloggat så mke på sistonde men har haft fullt upp hela höstlovet, roligt som sjutton men är verkligen trött :) har aft tre filmkvällar, en med min fru xD då vi kollade på SAW 2, sen dan där på med Fredrik, Danne, Sofia, hennes pojkvän och min fru :D och sen bio i onsdags med elin, the social network, den va inge bra :( synd trodde den skulle va bättre, men men.
Ha det gött :) lovar att det kommer in bilder på allt ja köpt :)


Älskar bilden ♥

Trött

Uh, ja är riktigt trött! somnade fyra i natt och vakande vid halv 11. Har iallafall tagit en slappdag i dag eftersom ja gjort så jäkla mke under höstlovet! är helt slut xD. Har snart kollat klart på två filmer och vid 5 sticker ja med pappa till elgiganten och förhoppningsvist lämnar in min Ipod på lagning eftersom ljudet är helt konstigt!. Men nu ska ja fortsätta glo på filmen, ville bara höra av mig lite ;).
Ha det gött, i morn sticker ja med mamma till St-holm :D