Mamma är bäst!

Hello fokes! Finns inte så mycket att säga om dagen. Ja gick hem vid halv ett för mådde skit och Redovisade då inte min matte som var tänkt :@ ARG! men när jag kom hemn så ja jag mig och kollade på film och drack typ en liter vatten. Vid typ fem ringer mamma och frågar om jag kunde göra risotto. Hade nyss vaknat från att ha sovit i en timme så va helt död och orkade ingenting så ja skulle ringa tillbaka när jag vaknat till lite. När jag sen ringde och berättade för min mor att jag förmodligen skulle orka laga mat så blev hon så glad att jag skulle få välja vad jag ville från Ica Maxi och hon skulle komma hem med det... Och vad blev det? Ben And Jerry's ofcourse! och det va till och med min mamma som frågade om jag ville ha ben and jerry's :D ja vart jätte glad :D Puss på dig mamma ♥♥.


Skor







Nya skor ♥ Fake converse ♥

Söta kusin ♥

Naww är hon inte söt, nya och fina kläder. Och hon har köpt allt för sina egna pengar oxå.


Vad för skor gömmer sig i påsen?

Ja, vad är det för skor som kan gömma sig i påsen från skopunkten? Ni får se sen =)


Loppis

Hallå där =) i dag följde jag med min mamma, pappa, mormor och morfar på loppis. Det var någon stor loppis i Rocklundahallen. Tråkig som sjutton. Efter den skulle vi tydligen till en till loppis vid kraftvärmeverket :S det är ett skumt ställe måste jag säga. Men min kamera hängde iallafall med... Som vanligt då ;).






Måste säga att det är den snyggaste tavlan jag någon sin sett ;)



Loppis nr 2



Hittade tre filmer där som vi köpte =)


Ja det var alla bilder för i dag...


Earth Hour

Så här såg det ut igår på Ringduvegatan under Eart Hour.




Dom blev lite suddiga, har ju inget stativ så det blir lite skakit. Det va endel iallafall som släkte ner =)

Besök

God dagens :)

Nu har vi fått storbesök, min mormor, morfar och kusin är här :D dom åker hem nästa söndag ''/ en vecka ska dom va här. Sitter vid matbordet och skriver samtidigt som jag umgås med dom =). Hängde i allafall med mamma upp till Arlanda i dag. Vaknade vid halv tio så ja är trööött... det är tidigt för mig som vaknar kl ett annars typ. Men ja lyckades ta bilder på dom när dom kom genom dörrarna :D har saknat dom så mke ♥.


Det är dom som har vagnen ;)


Loppis på vägen hem




Min söta kusin ♥







Såklart skulle vi stanna i Hummelsta och köpa godis :D








Orkar inte lägga ut flera bilder kanske det kmr flera sen, håll utkik ;)



Fest ♥

Nu är jag hemma från Liv. Ni kanske inte visste det men min kompis Natta fyllde ju år i går och då ville jag, Elin och Liv göra en ''överraskningsfest'' till Natta :D Lurade henne och sa att vi tre skulle på stan... Hälften var ju sant endå ;). Aja, så hon åkte hem helt ensam :D hihihi och så gjorde vi lite ärenden på stan, sen gick vi hem till Liv och gjorde tårtan :) va fett dum! skulle tagit med kameran till skolan så jag kunde fotat när vi gjorde tårtan, men men. Nu kommer det lite bilder :)


Nattas present från mig :)


Jag, lite ego ;)




Vackraste tårtan i världen <3























Tack för en super bra kväll tjejor <3

Hej hopp

Jaha... vet inte vad ja ska skriva ''/ det har inte hänt så mycket idag. En av mina bästa kompisar fyllde 16! hon får börja övningsköra nu ju! helt otroligt :D Tror ja ska hoppa in i duschen och ta lååååång tid på mig... SKÖNT! vi ses :)


Outfit to day:

Scarf: H&M
Tröja: BikBok
Byxor: H&M

Kakan ♥

Resultatet på kakan ja bakade i dag :D


BAKAR ♥



Resultatet kommer sen :)

Trött ZzZZ

usch och fy vad trött jag är :( inge kul alls. Hela veckan har varit allmänt seg måste jag säga. Men har fått till några plugg dagar iallafall och känner att det går bra i skolan :) så det är positivt. Men nu ska jag kila ut till bilen och hjälpa min mamma ta in varor. Bloggar nog senare är för trött och måste plugga ''/.



Hade med mig kameran till skolan i dag :) det va skojj.

♥ Detta gömde sig i påsen







Vår, vår, vår och mera vår! två färg glada tröjor som åker in i garderoben :D sköjj sköjj :D

What´s in the bag?

Ja vad innehåller denna påse från BikBok? ni får se sen ;)


Något intressant

Jaha i dag är det onsdag =) snart ännu en vecka avklarad. I dag så var det iallafall två stycken NP. Båda gick bra =). I engelskan skulle man skriva en uppsats och sen var det matte muntligt. Skönt att engelskan var på morgonen för då slapp vi Idrotten :P det va nice, inte för andra kanske men för mig som absolut ogillar idrott. Men tillbaka till ämnet. Matten kändes bättre än vad jag trott ja skulle känna. Jag fick ganska enkla frågor jämfört med dom andra tycker jag, det va bra ;) hehe. Jag tyckte iallafall att ja förklarade på G nivå. Aja nu är jag hemma från skolan och funderar på att ta bussen igen till stan och sen sticka och gymma ''/ måste börja komma igång igen. Min pappa kan hämta mig om jag är klar vid halv nio så ja måste börja åka kanske kvart i sju. Men jag funderar. Jag har inte så mycket mer att säga mer än kanske att ja, natta och elin rockar sönder på kursen som är just nu :D och att ja borde bli advokat :P och att DET BÖRJAR BLI VÅR! Ganska många och men what ever ;)


AAAAA härlig vår känsla

Good day ♥

Underbar dag :D MVG i svenska fick jag och VG i teniken :D ett minus dock. Eh tyskan, hade muntligt NP... tummen ner till det. Men det va jag förberedd på. På onsdag har ja två NP. Engelska och Matte, nervös.com. Engelskan kmr nog gå bättre en matten, undrar vem som kom på matte muntligt NP? aja det är väl bara å gö det och se hur det går. Det värsta är att ja typ känner ingen som ja ska ha det med. Känner en men dom två andra är säkert matte snillen elr ngt så kmr ja där och kan inget om matte :S. Får väl se hur det går. Men nu hoppar jag till ett annat ämne. Gardasilsprutan. Tog min första i dag. Fick lov att springa upp till läkarmotagningen för mamma var försenad och ja hade inte sprutan. Men det gick bra. Hon va trevlig som sprutade i geggan i mig ;D. 26 maj ska ja dit igen. Längtar, och ja är inte ironisk. Ja gillar sprutor. Vet inte vad som är så hemskt med dom. Men men... Imorrn ska jag äntligen GYMMA! det va evigheter sen! får köra riktigt hårt... Misstolka inte :p hehe. Nu ska jag chilla och sen somna :)


Vet inte riktigt vrf ja la in den här bilden... men ville få lite vårkänsla :)

Vulkanutbrott

Ja nu har Eyafjalljökull fått utbrott. Det va på tiden tkr ja... hehe. Men inga verkar ha skadats iallafall. Det gick fort att evakuera mer än 500 pers vilket var bra. Sen hörde jag på Isländska nyheterna att humören verkar vara på topp fast de blev evakuerade inatt :) tummen upp till det. Och sen vill jag bara skriva att... tro inte ett skit på vad aftonbladet, vad dom skriver om Islands vulkanutbrott. Det är bullshit allt ihop!!!.

Nu ska jag fortsätta vårstäda och sen kanske få lite plugg gjort.




Bildkälla: http://mbl.is/mm/frettir/, för er som kan isländska hehe kan gå in där och läsa om utbrottet.

Nej -.-

Åh nej... det snöar! det va då självaste ***. Det som nyss hade börjat smälta så fint. Aja i morrn ska det väl va några plus grader har jag för mig så då¨smälter väl det mesta igen...

Igår


Idag -.-

Afternoon tea hos farfar :D

Som jag skrev tidigare idag skulle ja och familjen till min farfar för att dricka the och äta scones. Så jag tänkte lägga in lite bilder... Njoy♥











Hahaha min farfar är så cool. Hihi♥

Vår foton...















Ah, härliga vårbilder :D det finns fortfarnade lite snö kvar men det försvinner snart :D ha det gött♥ Eller först ska ja visa er hur det såg ut för bara några veckor sen... typ ibörjan av mars.



För bara två veckor sen såg det ut såhär i västerås. Så jag klagar inte på att det fortfarnade finns lite snö här och där ;). Nu säger jag... Ha det gött♥

Mys



MMMMMMMM

Ben & Jerry's

Då var jag laddad inför kvällen :D Ben & Jerry's står i frysen och blir riktigt kall :D ♥ Mys mys. Kmr bild på den sen vilken smak :) Har smakat den och den är UNDERBAR! mums... hehe avslöjar inget :) Och nu borrar pappa i väggen så det låter som f*n. Aja ses.

Afternoon tea



Drar snart i väg med familjen till farfar för att fika. The och scones :D love it. Och titta på bilden... man börjar se gräs :D VÅREN ÄR PÅVÄG :D yey. Är på super bra humör, har klätt mig i färgstarka fäger bara för att humöret ska vara ännu högre. Ikväll blir det chill, funerar på att köpa Ben & Jerry's också vet bara inte vilken sort :S


(Gamla smaker)

Ny hårblåsare och plattång

I dag köpte min mor ny plattång och hårblåsare. Ja jag säger/skriver hårblåsare. Har alltid gjort det och kommer alltid göra det. Här kmr bilder på nya plattången och hårblåsaren + de gamla.





Gamla:





Ojoj känner verkligen att mitt tumstöd som kom med passade in... NOT.

Äntligen helg

Nu var äntligen helgen här igen. Gu vad skönt. Tyvärr kmr jag förmodligen plugga nu i helgen ''/ it sucks! Men men. När jag kom hem från skolan i dag hade jag köpt med mig hem en stooor marabou och en trocadero för ja har vart så duktig den här veckan. Ikväll ska ja väl kolla på Let's dance och va med familjen.


WOW!

Gud vilket underbart bildprogram, Photoscape. Enkelt är det oxå. Inget krångel som photoshop, eller jag tycker det är krångligt ;). Hittade länken på My:s blogg. Om du gillar att reglera och göra collage så kicka gärna in på hennes blogg och klicka på länken ;) Nu ska jag ta en varm dusch och sen sova :)



Min serie om framtiden



1)  2) 3)
4)



Nämen hej :)

Hejsan på er alla. Nu har de gått ett tag sen jag skrev här. Har en förklaring... Skolan. Har pluggat efter skolan och stannat kvar i skolan nästan varje dag den här veckan. Det har vart mycket plugg med so:n och no:n. Redovisade det i dag och fick de betyg ja ville.
SO: MVG
NO:VG
Otroligt nöjd. I morrn ska jag redovisa bilden, hann inte i dag. Har dock ingen ide ''/ inte bra det. Men ska ta min pappa till hjälp.
Nu måste jag försöka komma på något till bilden. Ni får kolla på lite bilder som Elin tog igår när vi pluggade hos mig.








Nöjd nu ELIN???? haha



Vart går gränsen?

Nu har skolan seriöst gått över gränsen! vad fan. Nu har alla skolans föräldrar typ bestämt att alla elver ska stänga av datan vid tio. Va fan är det her, ngt jä*la kolla elr? ursäkta svärorden men seröst... orka alla föräldrar!!!! här går gränsen man kan inte säga åt sina barn att stänga av datan vid tio. det är IDIOTISKT!!!!

Ngn annan som hör om dethär?

-

Fortfarande har min tumme inte blivit bättre -.- det är drygt som sjutton.



Nytt tummstöd.

Pirates of the caribbean ♥

Mke kärlek till alla tre filmerna. Alla är lika bra. Fast när jag såg trean för första gången på bio för typ två år sedan tkte jag inte den va nå bra. Men i kväll ändrade jag mig. Gud vilken underbar film. ♥♥


Den får fyra √√√√ av fem.

Det är en bra familje film  bdw =)

Samling kompett

Nu är min samlig komplett =D jag har alla pirates of the caribbean :D I'm happy.



Sry Johnny depp. Blixten kom i ditt ansikte. Hehehe. Nu ska jag sätta på mig pyjamas för att ha en mysig familjekväll.

Dagens outfit



Mössa: HM
Randig tröja: HM
Linne: HM
Kjol: Cubus
Leggings: Lindex

Fakta om mig

Välkommen till min blogg. Jag heter Sandra om du inte redan visste det. Jag är 15 år och bor i staden Västerås. Jag vet inte riktigt vad ja ska skriva om här, alla verkar ha en story om att dom hade en sjukdom när dom var små eller något annat allvarligt. Jag har inte riktigt något viktigt som jag måste säga. Öm... Ja kan ju berätta om min barndom och vart ifrån jag kommer i från och så.
Jag föddes den 10:e december 1994 här i västerås. När jag bara var några dagar gammal flög jag för första gången. Jag, min bror som heter Andreas som är 16 år och går på carlforska gymnasiet, min mamma (Isländsk) och pappa (svensk) skulle åka till världens underbaraste land, Island... halva jag är därifrån och ja är otroligt stolt över det. Vi hade iallafal åkt till Island för att jag skulle döpas och vi ville fira jul med våra släktingar på Island. Jag döptes och vi firade jul där, sov bdw under julgranen hela julafton, hehe. När jag fyllde ett var det dax att börja på dagis. Men jag måste berätta att innan jag börjat på dagis hade jag alltid umgåtts med killar. Det var jag, min bror Andreas, Robert och Simon. Mina föräldrar kände deras föräldrar och hade växt upp tillsammans så det blev atomatiskt att vi fyra blev goda vänner och växte upp tillsammans. När jag då började på dagis hade jag bara lekt med kill saker. Min mamma undrade då hur det skulle bli för mig på dagis. Skulle jag bara leka med kill saker eller vad? nej nej... Det första jag gjorde var att springa fram till en docka och börja leka mamma till den... Wierd! haha, men iallafall. På dagiset fick jag många tjej kompisar och fick lite tjej i mig. När jag började i ettan fick jag en underbar lärare. Problemet var bara att hon var ofta borta och vår klass var då tvungen att slås ihop med den andra ettan. Tillslut fick min mamma och pappa nog eftersom jag inte gick framåt något och för att när jag var yngre hade jag svårigheter i matte så när vår klass slogs ihop fick jag ingen hjälp och halkade efter. Jag satt hemma sent på kvällarna för att hinna med de andras tempo. Men tillbaka till att mina föräldrar fick nog. Jag bytte i tvåna till skälbyskolan. Men mig följde också min kompis Amanda som jag lärde känna på dagis. Vi två smälte in fint i den nya klassen och fick nya vänner. En av dom är Nathalie som är en av mina bästa vänner <3 När jag började i tvåan fick jag en till underbar lärare och hon fick mig att gå framåt i matten. När jag började i fyran fick jag en ny lärare och i feman hade jag två lärare som var helt olika personer, ena sparkade sönder min bänk, som tur var så hade jag körtelfeber så jag blev inte skadad ;) och ena var bara allmänt konstig. När feman äntligen var slut var det dax att byta skola. Nästan alla i min klass bytte till Kunskapsskolan. En annorlunda skola där man jobbar i sin egna takt. Det var alltså en perfekt skola för mig som har lite svårt i matte och tycker att det är jobbit att ibland hänga med i farten. När jag började där hade jag en lärare som hade genomskinliga tröjor, plus att om hon hade en vit tröja hade hon svart BH. Hahaha intressant va? närå. Bara efter halva terminen fick vi John... en av skälbyskolans gamla idrottslärare som alla tjejer hade ogillat för att vi fick springa två varv runt fotbollsplanen. Vi tyckte det var super jobbigt, hahah. Men vi fick han iallafall. Och det visade sig att han blev en av de bästa lärare jag haft. När jag började i sjuan hade många slutat och vi fick in nytt folk till vår klass. Två av dom är Liv och Elin <3 oxå några av mina bästa vänner. Sen kommer det lite personliga saker som jag inte vill berätta, tyvärr. Men jag började umgås med dom för det hade hänt en sak med mina vänner från skälbyskolan. Det var då som mitt intresse för matlagning väcktes. Sen dess har jag velat bli kock och sökte till en hotell & resaturang linje här i västerås när man skulle välja gymnasium. Men tillbaka till kunskap. Sjuan gick och vi började i åttan. Jag och mina gamla vänner började umgås igen. Vi blev ett ganska stort gäng då. Sen blev det vissa perioder kan man säga att vissa var med andra och då blev gruppen mindre.
I slutet av åttan fick vi chock beskedet. John skulle sluta. Han hade fått ett erbjudende på en ny skola som skulle öppna till hösten. Då kändes det som att skolan inte skulle funka utan honom. När sommaren var slut och dagen då utvecklingssamtalet kom var jag skit nervös. Jag var övertygad att ingen kunde slå John. När samtalet var över var jag fortfarande inte nöjd. Ni som inte känner mig måste veta att jag är otroligt envis och bestämd. så jag var alltså inte nöjd med vår nya lärare som heter Anders bdw. Men veckorna gick och tillslut kom dagen då taken kom, han är nog inte så dålig endå. Jaha nu då? John vs Anders vem är bäst? hum om jag säger såhär. Med John kunde man skämta om allt men han hade ett guldfisk minne. Vilket betydde att vi fick reda på saker dagen innan det skulle vara klart. Så är det inte med Anders. Han tjatar och tjatar om och om igen om samma sak vilket är bra. Man måste dock lära sig Anders, vad får man sämta om. Det tog ett tid men nu har jag och de flesta skulle jag tro lärt sig ;).

Ja vad finns med mer att säga. Välkommen igen till min blogg. Där jag skriver om allt möjligt och lägger in bilder stup i kvarten.

See ya <3<3




Gårdagens outfit

Hum... Har funderat. Kanske man ska börja med dagens outfit ?? vet inte vrf bara en kul grej. Ska se om jag orkar men här får ni gårdagens outfit efter som det är ny dag nu, hehe ;)



Scarf: Ginatricot
T-shirt: HM
Jeans leggings: Vera moda

Ny inspiration









Lite nytt i mitt rum, lite annan känsla. Ni som inte varit hemma hos mig kanske har lite svårt att veta hur det såg ut förr... Kan berätta lite hur ja hade det. Det var mycket mera lila saker eftersom ja ville ha värme i rummet, det beror på att ja har turkosa väggar och då blir det en ganska kall känsla i rummet så ja tog lite lila saker mamma inte andvände tex ljus stakar och ställde ut lite här och där. Kan försöka hitta lite bilder sen ;)

See ya <3<3

Snyft :'(

Synd. Andreas kom inte vidare =( ska trösta mig själv med att lyssna på honom. =( tkr det va lite syn att Anna gick vidare, tyvärr måste jag säga det... sry. tror tyvärr inte att hon kmr komma så långt i den stora tävlingen. Tror hon är lite för ung. Men vi alla tror olika.
Nu ska jag bara chilla, lyssna på musik, kolla på how i met your mother... Ja jag är beroende av den serien ;).

See ya <3<3



♥♥♥

Melodifestivalen 2010

Nu börjar det, erl om två minuter, hehe. Hejjar på Andreas Johnson ♥ kärlek till han och hans låt ♥ I dag skulle ja jobba men glömde bort tiden när jag fick ny inspiration i rummet. Lägger ut bilder senare för nu måste jag sticka till TV:N.

See ya <3<3


Hej då julgran





Som alltid klicka för större bilder ;)







Rip vår julgran ♥ 2009/12/8 - 2010/03/13

Heheheheh ;)


Freda kväll ♥

Älskar när helgen kommer :D. Det är bättre än att ha lov måste jag säga. Helgen är inte för lång och inte för kort. Helt lagom. Men men... I dag i skolan fick ja en hel det gjort. Blev klar med svenskan och var färdig att testa men hann inte, det va lite surt. Fick reda på att jag fick MVG på ett so prov vi gjorde för ett tag sen, blev as glad! :D Jag och natta redovisade vår låt som tog en halvtimma, hehe Anders va inte sådär jätte glad att vi va så barnsliga och inte ville spela låten. När jag och natta provspelat och sjungit för första gången när Anders va på toa bestämde vi att han skulle spela på gitarr för jag och natta tappa bort oss hela tiden. Men aa, vi fick iallafall VG. Nöjd med det. På förmiddagen kl 10 hade vi första eng NP, det gick faktist bättre en vad jag trott. Får iallafall G, det är säkert. Hoppas väl på ett VG kanske. Ja det va väl det som skoladen hade att erbjuda. Just det lyckades också lägga till lite saker till min bildserie.
När skolan var slut smög jag och natta ifrån vårt PH, heh. Snäll flicka ;). Påvägen till bussen hittade jag en mobil. Lämnade den till chaffören om nu människan som tappat mobilen va så smart och ringde till VL.

Det är typ första jag kollar om ja tappat bort ngt... VL. Sen polisen och sen är det kört. Hehe...
När vi gått av bussen på centralen så gick vi till 17:ans busshållsplats och åkte och gymmade.
När vi gymmat klart tog vi såklart bussen till centralen... Precis innan vi skulle gå av så rinde jag mamma och sa att jag inte orkade jobba i da och då fick jag höra nyheten.... Västerskolan ska flytta till Pilträdskolan som ligger på Vallby????? What???? Hon hade då träffat min kompis Amanda som går där och fick veta det av henne. När jag berättade för natta fick hon världens chock och skrek över hela bussen ''MMM...Vaa?''. Inget illa ment mot västerskolan men min mamma är otroligt glad över att jag inte bytte skola. Aja nog om det, ska inte sitta och skriva om saker jag inte kan och vet.
Nu ska jag bara ta det lungt och ha en skön freda kväll♥

See ya <3<3



mys innan läggdax ♥


Buuu

Hejsan! på er alla. I dag hade ja NP hela dan typ. Det va tyska gick skit som ja trott. Läsförståelsen gick helt ok men skriv och hör gick inge bra... Svenskan dock gick bra. Fick reda på i dag att ja fick totalt vg i betyg.
Läsförståelsen: VG
Prata: MVG
Skriv: G

Lite besviken på mig att ja bara fick g på skriv, tkte den va bra som jag skrev. Aja jag är nöjd med mitt VG.

Nu håller jag och natta på att komma på en framtidslåt :S går lite sådär men vi har gjort en vers och refrängen till låten. Är lite imponerad för vi chattar om låten... AA ganska coolt va? vi kmr lixom på låten på msn. Haha korkade vi är. Nej nu måste jag fortsätta.

See ya <3<3


Piercing


OBS INTE MIN LÄPP!, ni kan lugna er ;) hehe. Men jag vill ha en piercing i läppen. Alla som jag känner tkr att ja inte borde göra piercing, spec min mamma och pappa så kmr förmodligen inte få ngn ring i läppen fören jag är 18 vilket är typ två och ett halvt år -.- segt.

See ya <3<3

Plugg -.-

Jah, nu har man typ pluggat sen tolv -.-. Och tänker fortsätta! nu måste jag verklingen komma in i pluggandet. Fy fan vad jag är arg på mig sjäv!!!!! så jag måste börja plugga hemma nu men gymma ska jag inte sluta med. Det är bra att gymma och sen komma hem och plugga. Hade tänkt att hänga på pappa och gymma i da men måste plugga plus att det är bra att ta en pause från att gymma en dag. Nej nu måste jag återgå till pluggandet.

See ya <3<3


Esjan på Island. Saknar Island så sjukt mke just nu :(


UNDERBART!!!!



Jag sitter ute på våran inglasade balkong för första ggn i år och pluggar! åh gu va underbart.

Tjoo!

Nämen tjena allesammans. Jaha i dag är det tisdag. En bra skoldag blev det. Jag och Natta skrev klart vår låt. På eftermiddagen blev det inte super mke gjort men jag och Elin påbörjade Tekniken. Efter skolan skyndade jag, Elin, Natta och Liv oss till bussen så vi kunde komma tidigt till friskis. Och gissa vad... Det va nästan tomt, det är helt otroligt! fast samma var det i går men en då :). Det kändes som att vi tränade i flera timmar men igentligen va vi bara där i typ en 1 timme och en kvart. tiden gick så långsamt på ngt sett. Men men, det va bra endå. Men nu ska jag kolla på how i met your mother och sen ska jag göra en hemstudie uppgift. Då slipper jag jobba som en galning imorrn =D.

See ya <3<3


Onödig bild? I know ;)

AJ!





Mjo tack, nu har man skadat tummen IGEN det är fan otroligt. Har haft ont i vänsta tummen hela dan. Kanske det inte var så bra att träna armana i dag ''/ tummen är tydligen svullen och spänd? tur att man har en pappa som kan sånt här. Han tyckte inte ja skulle ha bandage men det är skönare om man har ett stöd så man inte böjer tummen hela tiden.
See ya <3<3



Bröllopsfotgrafen

Bröllopsfotgrafen va en riktigt bra film måste jag säga. Rolig och hade lite drama i den oxå. Det är en jätte bra familje film. Den handlade om en kille som hette Robin. Han bor i en lite by i Värmland. Hans familj är ''rik'' där uppe. Hans pappa äger/ägde ett pappersbruk men var tvungen att stängas ner. När Robin bodde i den lilla byn träffade han Johnny, en komiker och skådespelare som erbjuder han ett litet jobb i stockholm som bröllopsfotograf. Han fotar men lyckas inte passa in i miljön. Från början var han en riktig hårdrockare men i mitten av filmen går han över och blir en liten snobb av sig. Allt för att han ska passa in i Astrid's (hans flickvän som han träffat på bröllopet) och hennes familjs liv.

Nu tänker jag inte säga något mer utan ni får helt enkelt hyra filmen.
Av mig får den: fyra √ √ √ √ av fem.




Familje kväll =D



Ikväll ska vi se den här filmen =) hoppas att den är bra, har bara sett trailern och den verkade bra =)

See ya <3<3



Ny hårfärg

I dag färgade jag äntligen om mitt hår till en mörkare brun =D



Klicka för att få större bilder :)

Snart slut på lovet


Buu på söndagar, speciellt när det är söndag och lovet tar slut! det är den sämsta dagen på lovet... söndan -.- . Jaja ska sluta deppa. I dag ska jag försöka få lite plugg gjort tänkte jag. Har chillat se kl ett när ja vakna så nu måste jag göra något utav dagen. Kanske man ska ta och färga håret oxå, köpte hårfärg förra torsdagen och har inte än färgat mitt hår. Men men vad ska man göra. Nä nu ska jag ta en dusch och sen börja plugga.

See ya <3<3




Bilderna får tala för sig själva













Klicka för att få större bilder :)











Klicka för större bilder :)

















Klicka för större bilder :)


Alla skor jag hade på mig i stugan

→ 


.




Ja det var några av alla hundra bilder jag tog i stugan. Om du klickar HÄR kommer du till min FB där jag har lite fler bilder. Även om du inte är vän med mig kan du kolla på bilderna.

NJOY <3<3

Stugan

God dag, god dag. Snart ska jag och min familj sticka ut i vår stuga som ligger på Hälla här i västerås. Jag ska fota lite med min älsklingskamera sen ska vi ta foton till nästa julkort =) det är perfekt att ta dom nu om det inte skulle komma snö till nästa år. Men nu ska jag försöka äta ngt.

See ya <3<3

Tyvärr blir det ingen bild till inlägget eftersom ja skriver på mamma och pappas data ''/ sry.

Hjälp!


Gud fick just veta att en vulkan ska få utbrott när som helst på Island. För er som inte vet så är jag halvt Isländsk och halvt Svensk. Min mamma är Isländsk och ja då måste min pappa vara Svensk. Men tillbaka till ämnet vulkan. Det är vulkanen Eyjafjallajökull som kommer få utbrott. Fy fan vad läskit. Fast en av mina drömmar är just att få sett ett utbrott, det är coolt men läskit. Nej nu måste jag tänka på något annat, mina släktingar är iallafall säkra dom bor inte i närheten av vulkanen.
Ni får en bild på vulkanen...




Frukost


Hello! jaha en ny dag är här, sticker snart i väg och tränar på gym med min pappa =) efter det kanske vi sticker ut till stugan så jag kan fota =). Jaja nu ska jag fortsätta ätamin frukost.

See ya <3<3

Hej hej!


Jaha nu är klockan snart tolv, hann i allafall skriva ett till inlägg innan det blir en ny dag =) just nu sitter jag och gör en blogg till min pappa och hans vänner. Det är en blogg om whisky =) trixar lite med den, hoppas på att den blir klar så hans whisky klubb kan skriva i den. När det är färdig länkar jag till den så ni kan gå in och kika lite ;)

See ya <3<3




Plugg.


Hej allesammans! I dag så kommer jag förmodligen inte skriva så mycket. Jag har nämligen utsett den här dagen på lovet till pluggdagen. Vet dock inte hur mycket jag kommer få gjort eftersom klockan redan är halv fyra och ja vakande kl kvart för två idag. Jag åt frukost och kollade på ett avsnitt how i met your mother och så var klockan helt plötsligt halv fyra. Men nu är det bara och sätta igång med pluggandet, ska försöka damsuga mitt rum oxå.

See ya <3<3


Tråkit

Har trååkit så gjorde ett collage IGEN med mina kläder men den här ggn hur mke allt kostade.


Refill


Detta köpte/fick ja ida =) Njoy ♥



Stan


Nu sticker jag och min mamma ner på stan, ska kolla runt lite. Ja ska få en idrottsväska ÄNTLIGEN! har väntat skitlänge på att få en. Kanske kommer hem med lite annat oxå vem vet ;). Nu ska jag torka håret och hoppa i kläder (sitter i morgonrock).

See ya <3<3


Mars i Västerås


Såhär ser det ut i Västerås den 2/3...











Jobb


Jaha då sitter man på jobbet och äter winerbröd XD och dricker hallansoda :) min pappa hade varit så snäll och köpt fika åt mig =). Nu ska jag fortsätta smaska på mitt fika och sen börja jobba =)




...

Jaha vad ska man göra i dag då? kanske man tar en promenix med min kamera. Först måste ja iväg och städa på min mamma och pappas jobba, tyvärr ''/, och ja städar där för jag köpte en Ipod som ja inte hade råd med och ja betalar tillbaka enom att städa =) Jaja dax att sticka iväg.

See ya <3<3


Cill dag♥

Hello! Nu har äntligen sportlovet börjat! wihoo! Många är säkert och åker skidor under sportlovet men inte min familj inte. Känns lite tråkit, alla mina vänner är borta ''/ men ja började mitt sportlov med att ha en skön dag. Jag åt pannkakor till frukost och har kollat på how i met your mother hela dan =) Nu ska jag fortsätta min mysdag.

See ya <3<3

Sov dax?

Kanske man ska ta och sova elr?