Freda kväll ♥

Älskar när helgen kommer :D. Det är bättre än att ha lov måste jag säga. Helgen är inte för lång och inte för kort. Helt lagom. Men men... I dag i skolan fick ja en hel det gjort. Blev klar med svenskan och var färdig att testa men hann inte, det va lite surt. Fick reda på att jag fick MVG på ett so prov vi gjorde för ett tag sen, blev as glad! :D Jag och natta redovisade vår låt som tog en halvtimma, hehe Anders va inte sådär jätte glad att vi va så barnsliga och inte ville spela låten. När jag och natta provspelat och sjungit för första gången när Anders va på toa bestämde vi att han skulle spela på gitarr för jag och natta tappa bort oss hela tiden. Men aa, vi fick iallafall VG. Nöjd med det. På förmiddagen kl 10 hade vi första eng NP, det gick faktist bättre en vad jag trott. Får iallafall G, det är säkert. Hoppas väl på ett VG kanske. Ja det va väl det som skoladen hade att erbjuda. Just det lyckades också lägga till lite saker till min bildserie.
När skolan var slut smög jag och natta ifrån vårt PH, heh. Snäll flicka ;). Påvägen till bussen hittade jag en mobil. Lämnade den till chaffören om nu människan som tappat mobilen va så smart och ringde till VL.

Det är typ första jag kollar om ja tappat bort ngt... VL. Sen polisen och sen är det kört. Hehe...
När vi gått av bussen på centralen så gick vi till 17:ans busshållsplats och åkte och gymmade.
När vi gymmat klart tog vi såklart bussen till centralen... Precis innan vi skulle gå av så rinde jag mamma och sa att jag inte orkade jobba i da och då fick jag höra nyheten.... Västerskolan ska flytta till Pilträdskolan som ligger på Vallby????? What???? Hon hade då träffat min kompis Amanda som går där och fick veta det av henne. När jag berättade för natta fick hon världens chock och skrek över hela bussen ''MMM...Vaa?''. Inget illa ment mot västerskolan men min mamma är otroligt glad över att jag inte bytte skola. Aja nog om det, ska inte sitta och skriva om saker jag inte kan och vet.
Nu ska jag bara ta det lungt och ha en skön freda kväll♥

See ya <3<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback