Trevlig dag!

Fan va nice dag det va :D eller ja, lite tråkit va det oxå. Gick upp typ kvart över sju för att det va ngn orka mässa vid växhuset, så ja kom dit i tid. Hittade ngr från min klass och strosade runt, efter 10 minuter märkte vi att det inte fanns så mke att göra *suck*. Så vi gick till stan fast kl bara va tjugo i nio inga affärer öppna alltså vilket betyder att det inte finns sådär super mke att göra -.- så ja stack hem vid typ halv tio och väntade på att klockan skulle bli 11 så ja kunde dra mig till skolan. När kl blir 11 går jag i lugn tackt till skolan och upptäcker att vi INTE skulle börja halv tolv utan kl 12 så typ alla i klassen satt utanför och väntade på vår lärare som aldrig kom, när kl va kvart i tolv så började några från klassen dra hem, men ja satt kvar *stolt*. Vid tolv så fick vi komma in i klassrummet för att va där i 20 minuter. Så vi fick dra hem tjugo över 12. Och då va det bara och vänta på att kl typ skulle bli fyra så ja kunde dra ner på stan och träffa elin och natta. Vid typ halv fyra får jag ett sms av elin som frågar om ja vill ha skjuts till stan på moppen, hihi fan va nice det va :D jag älskar att bli skjutsad på moppe (A). Vi kommer ner på stan vid typ fyra, går runt lite. Sen träffar vi Amanda och snackar med henne i typ en halv timma. Sen vid fem slutar Natta. Vi går till cafet i skrapan och sitter där i två och en halv timma! herre gud va mke vi hade att prata om XD men mysigt va det. Sen fick jag skjuts hem av Elin :). Alltså en ganska bra och trevlig dag :). Nu måste ag börja laga mat.


Helt meningslös bild XD men aa den får duga :)

Fredagens shopping


Väska: New Yorker
Kostar: 169 kr



Örhängen: Gina tricot
Kostar: 69 kr



Tröja: Cubus
Kostar: 149 kr



T-shirt: Gina tricot
Kostar: 99 kr



T-shirt: Gina tricot
Kostar: 99 kr




Just chillin...


Jahopp, då va man ute i stugan igen. Sov hemma i lägenheten i går natt. Jag, hade tänkt gö det i natt igen men sen så tänkte jag att en kväll med min mor och far kanske inte skulle va så dumt. Man får jue mys på köpet ;). Sen om man fjäskar riktigt mke så kan man få dom till att hyra film, hehe. Till och med två filmer :D I love you phillips morris och Valentines Day :D Två filmer som är säkert jätte bra. Det kommer säkert bli en super mysig kväll :). Sen har jag såklart köpt Ben & Jerry´s :D.

Jaha vad finns det mer att berätta?... Ja självklart! i går fredag gick jag i skolan i en kvart :D hade ett kort samtal med min lärare :) gick sedan hem till lägenheten som ligger en backe upp från skolan :) vid kvart i tolv sticker jag och pappa till trumslagarbackens ålderdomshem eftersom min pappa som jobbar där ngr dagar i veckan har fixat jobb åt mig där :D ska typ laga mat och gå ut och gå med gamlingarna (som inte dreglar bdw!). Chefen va dock inte där så fick prata med lite annan personal. Efter det skjutsade pappa mig till Liv eftersom vi skulle på stan.
Gick sedan till stan med Liv hand i hand och kikade i affärer (lägger in bilder i morn). Hittade lite nytt inför hösten.
Vi käkade oxå på Galna glassen! fan va coooolt det va! älskar det stället från och med nu. När vi kollat klart i alla affärer släpade Liv mig hem till sig för hon inte ville va ensam -.-, men ja ångrar inte att ja hängde med XD när hennes pappa stuckit i väg på ngn grej och vi va ensamma gick vi till Ica och köpte Pepparschteeek, och fan va gott det va. Och vem va det som stekte köttet? jo jag! mohahaha jag äger!.
När vi sen hade ätit märkte jag att kl va 9 på kvälle, tänkte att det kanske va dax att åka hem. Så vi kollade på buss tid tabellerna och sen sa jag hej då. Halv sprang till stan för att sen märka att jag inte hade alls behövt det! kom hem typ vid tio, kollade på en film på trean, sen vid elva stängde jag faktist av datan och la mig i sängen och kollade på full fräs! på min VHS tv XD det va alltså inte en dvd film XD haha fan va coolt det va att spola tbx filmen! Hehe iallafall, jag somnade till filmen och vaknade ngn gång och stängde av tv:n. Det va min dag/kväll igår. Och jag slänger in bilderna på det jag shoppade i morrn ;) orkar inte ta upp kameran och fota allt :) Ha en super bra kväll.


Ser ni vad som är längst ner till höger? En vattenstämpel som besvisar att jag tagit bilden, har börjat vattenstämpla alla mina bilder, det tar tid men det är värt det :)




Water...

















Fotograf: Jag
Kamera: Canon EOS 1000D
O
bjektiv: 70-300 mm

Mina händer luktar kräftor...


MM, dom luktar det efter alla kräftor ja ätit i da :) Åt förvånandsvärt många kräftor. Brukar inte äta så många för ja tkr smaken blir lite konstig efter ett tag. Men i da åt ja en hel del, kanske för ja va hungrig ;).

Oj då, jag kom nyss på att ja inte berättat ngt om hur gymnasiet är, stackars alla släktingar som läser min blogg, dom får inte veta ens hur ja har det ;). Men ja kan säga att ja har det riktigt bra :) Klassen verkar ganska bra :) hittat lite vänner, virrat runt i korridorer som man inte har ngn aning om vart dom leder och lärt mig alla namnen faktist :D *stolt* ;).
För er som inte visste det så har iallafall HR och LP programmen två veckors introduktion vilket betyder att vi inte börjar jobba med sv, eng matte osv fören den 1 september, hahahaha sug på den ni som gå på andra skolor som börjat redan nu med allt pluggande! mohahahaha. Wenströmska kanske inte är så dålig endå ;) Eller ja skolan heter jue inte Wenströmska längre men skit samma. Men jaha, kanske ska tänka på vad klockan är, ehe :)




Farfar kom på besök och åt med oss :D ♥


Skagenröra på bröd stekt i stekpanna med lite margarin i :) Mums


Västerbottenpaj



Vi hörs ♥♥

Redigerat























Bilder redigerade i Picasa

Kvälls promenix






















Fotograf: Jag
Kamera: Canon 1000D
Objektiv: 18-55 mm och 70-300 mm

Samsung GT S5600




Min nya mobil ♥


Up in the air



Källa: Google

Undebar film! en film vår familj kommer köpa :D Rolig, plus att den är så vardaglig vilket gör att den blir mer verklig, till skillnad från andra filmen :)
Rekommenderas starkt

Stuff from Rome



Read Sunglasses


Pink Sunglasses


En jätte fin ring




(Den blåa stenen är inte från Rom)


Stenar från Vatikanstaten

New Jeans



Vero Moda 199 kr

Oj, oj

ooops, nu va det ett tag sen man bloggade XD. Förlåt. Men så är det när man kommer hem mitt i natten från flygplatsen, ens kompisar skriker av glädje (inklusive jag) när man ser dom och när man blir bortbjuden på stugfest och inte kommer hem för än kl 3 på natten. Härlig helg har det alltså varit :D. Körde dunken i flera timmar och jag äger bdw på det. Äger dock inte på sten sax påse ''/. Som vanlig vill ingen va den som letar och då blir det såklart sten, sax påse som är lösningen -.- åå ja.... det blev jag som fick leta, men ja tror det gav mig lite tur. När jag sen dunkat alla och slapp äntligen leta så blev jag aldrig hittad, det va alltid jag som fridunkade! :D älskar det, det känns som att man har makten då XD haha. När vi lekt XD dunken i typ två timmar kanske inte vet jag, då hade Robert, Andreas och Alex satt sig ner och börjat rita en karta, Jag var såklart den sista som blev hittad och skulle fridunka, gjorde det och så kom Simon som va letaren. Sen typ ropar Robert och Andreas på oss. Vi går upp på lilla trallen som är vid deras gäststugan och ser dom skratta lite och så börjar dom prata. Haha!! då hade dom kommit på en så kallad ''Master plan'' (va dock inte det! XD) och vårt mål va då att vi skulle byta musik så föräldrarna skulle bli lite paffa och så skulle föhoppningsvist typ R och S mamma gå in för att byta musik. När då föräldern skulle komma in skulle Robert hoppa upp med en mask och skrämma hon/han. Men allt misslyckades -.- . Först belev han påkommen inne i stugan så han gick ut och väntade på att hans pappa gick ut. Då gick han in igen och satte på låten hahahaha Getings und bajs XD hahahaha så j**** ful låt hahaha XD och han fick starta om den typ två ggr innan hans pappa kom in igen men  då började Robert skratta för en av sångarna fick as ljus röst XD. Men det va riktigt roligt :)

Nej nu ska jag göra lite annat :) Juste jag glömde min laddare på Island hahaha! Men jag har beställt en ny mobil :D den kommer typ på måndag eller på tisdag :D Längtar!!



Ha det gött ♥

Hej då Island

Ett sista inlägg tkte jag att ja kunde hinna med innan ja sticker :). Vet dock inte riktigt vad ja ska skriva ''/ lite depp fast ändå glad. Planet ska lyfta 16.25 i da isl tid och det är 18.25 sv tid. Kommer kännas konstigt att vakna upp i gästastugan i morrn, vakna upp till förmodligen stekande sol och sen kommer det bästa som inte kommer va konstigt, ja får träffa mina Tjejor! mina älskade pony tjejor! ♥. Längtar som sjutton!.

Orkar inte skriva mer ;) vi hörs nästa gång i Sverige.


Shopping från Island




















Nr: 2, 3, 4 och 5 är det ja köpte i går sen köpte jag det som är på bild nr 6 och 7 i dag :)
Blev ett sent inlägg men har haft fullt upp i dag :) sen i morn bär det hem igen, vid fem i halv fem ska planet lyfta, sen ska det landa typ halv nio svensk tid. (på kvällen bdw ;) )

Ha de gött

God kväll

Eller aa, kanske kl är lite mer än bara kväll ;) men iallafall. Nu har kl slagit över tolv vilket betyder att det är sista dan :(. Fan va fort det gick :o lite för fort, hängde inte riktigt med tror ja XD. Men men, kommer nog nästa år oxå, dock inte lika länge tror ja eftersom vi ska på EUROPA RESA! YEY :D. Men tror vi ska komma hit för att fira gammel mormor som blir 90 ÅR!. herre gud hehe. Men ja loggade faktist inte in på bloggen precis innan ja ska sova för att skriva hur fort tiden gått utan för att berätta att i morrn, eller nej förlåt ;) i dag kommer det in bilder på alllllllt ja köpte i.... går. Hehe vart f*n en hel del :D men ja är riktigt nöjd, jag ångrar inget ja köpte :) eller jo kanske presenterna till mamma och pappa ;) haha nä då :)♥ Hum tror ja lägger ut ett schema över hur dan kommer se ut... hihi ja älskar scheman! :D

  1. Försöka vakna typ 11!
  2. Gå hem till Afi (sover hos moster i natt) för att börja packa.
  3. Åka ner på laugavegur för att kika in i en affär.
  4. Åka till ngn som gör smycken för att köpa förmodligen en ring. (Fick pengar av min mormor och morfar när jag slutade nian och för dom pengarna skulle jag köpa en ring, ett par örhängen what ever av en som gör jätte fina smycken)
  5. Hjälpa Amma med Picasa!
  6. Ut och äta med släkten :D ♥
  7. Avsluta packningen
  8. SOVA.
Kanske det inte kommer ske i den exakta ordningen men ja kommer ifall gö alla dom sakerna :)
Nu ska jag sova ♥


Hihi en cool vägg som finns på laugavegur :D

Sista solnedgången ♥




























Åh kommer sakna att fota nere vid vattnet :( så underbart ställe! ♥ Kommer sakna hela Island och alla människor ja lärt känna ♥ 3 Dagar kvar nu, sen hem till Sverige och träffa mina kära tjejor ♥ SNART KOMMER JAG HEM!

Bilderna är iallafall inte redigerade :) det är bara naturliga färger.

Gullfoss och Geysir






















Gullfoss







Det här var alltså bilder från i... torsdas.

Juste om texten som står på bilden Strokkur skev ja dit för att många tror att Strokkur är Geysir men det är ju inte så ;) ville bara informera om det :) Geysir bubblar bara, den får aldrig ett ''utbrott'' elr vad man ska säga inte som strokkur som sprutar var femte minut elr ngt :).

Nya planer...

Hehe, har lite tråkit så lägger ut ett schema över de närmsta dagarna här på Island :)

Måndag: Bio med Kusinerna och Andreas, Toy stoy 3
Tisdag: Shoppa som attans :D och käka hos morbror. Packa!
Onsdag: Packa! kanske gå på Bio med kusinerna, shrek 3 och sen ut och äta på kvällen :)
Torsdag: Flyget går ngn gång vid halv fem Isländsk tid tror ja, så innan det kommer vi nog göra något roligt :) sen ska flyget landa 21 ngt svensk tid :).

Schemat är fullspäckat :) nu ska jag sova och se vad måndagen har att erbjuda :)♥

God natt ♥


Bild tagen i dag/igår... använde mig av ett par solglasögon för att få en annan färg i bilden. Tkr det vat ganska nice :)


Utan solglasögon OCH jag har faktist inte regigerat bilderna!

Bilder från i onsdags...

Detta är bilder från i onsdas när jag, bror och min morfar åkte till seljalandsfoss och Skóarfoss.

Seljalandsfoss























Inte en bild på ett vattenfall, tkte bara det va en snygg bild ;) tagen av mig of course :)

Skóarfoss




Det får bli den sista bilden :) i morn slänger ja in ett inlägg med bilder från Gullfoss och Geysir :) ♥


30e juli - 2a augusti

Juli






















Månen

Augusti




















Kusin och Jói














Anika fick napp :D


Lite senare fick hon en ännu större :D





Det får duga, hehe är lite sent ute med bilderna men what the heck ;) ni får dom nu :)


I stugan

Hello alla bloggläsare :) ledsen att uppdateringen ha vart kass men det är jue sista veckan här på Island så det är mke att göra ;) i morrn ska vi in till stan och se GAY PRIDE! hahaha fan va coolt! sen ska jag kanske shoppa lite eftersom rean slutar snart! har typ panik! och ja får jue inte min j**** lön förän den 10:de! :@. Men men, får låna pengar från min moster ;) hoppas ja ifall :S hehe. Måste dock passa mig lite ;) ska spara ca 40.000 Isl kr för att köpa mobil för. Funderar på att köpa mobil i Sverige, men bara en tanke. Det finns mke mera mobiler i sverige än här och ja har hittat en nice mobil som ja skulle vilja ha som inte finns här. Hum... aa får se.

Ja, om en vecka är ja tbx i Sverige och umgås med mina EFTERLÄNGTADE PONNY TJEJER!!! Kan inte vänta mer! sakna er så sjukt mke! ♥

Iallafall i veckan kommer förljande hända:

Lörda:
Gay Pride! och shoppa lite.
Sönda: Ha kalas för min mormor som fyller dan efter vi åkt -.- och samtidigt ha ett hejdå party för mig och min bor.
Månda: Vill gå på Bio! Toy story 3
Tisda: Kanske bio igen ;) Shrek och! SHOPPA!
Onsda: Packa och köpa Godis, mat, m.m
Torsda: vet inte vad dagen kommer bestå av men kvällen kommer iallafall bestå av flygplats och flygplan och träffa mor och far :).

Ha det bäst ♥