New clothes



Kläder köpta i dag när ja och min mormor åkte till Kringlan (ett shoppingcenter här på Island). Dom randiga linnerna kostade 990 Isl kr (ca 63 sv kr) det är inte så farligt mke, och den blåa tjockröjan som ja tyckte va så jäkla snygg! kostade 3990 Isl kr (ca 254 sv kr), helt ok pris :)

Trötter...

Känner mig verkligen som trötter i de sju dvärgarna eller hur många dom nu e -.-, ZzZz. Sov typ tre timmar i natt elr nått ''/ kunde inte sova för det va för varm i rummet, suck!. Lyckade iallafall dra mig upp ur sägen vid kvart i åtta, stack vid kvart över åtta till jobbet, va dödstrött där i tre timmar, hem och käka vid halv tolv, tbx till jobbet vid kvart över ett, ha roligt i tre timmar :D och sen hem vid halv fyra :). På ngt sett så är alltid eftermiddagarna roligare än förmiddagarna :).
Killarna i gruppen är helt galna XD, men roliga :). I dag så skulle tydligen affären som vi va vid, tömma gamla varor, så som kött, vad tror ni killarna gör??? går och hämtar köttet, öppnar paketet, luktar på skiten och släger det i backen, jah så är killarna i gruppen XD. Så klart så kom det fiskmåsar oxå -.-, hatar fiskmåsar! Men men...... Juste har kommit på vrf det är roligare på eftermiddagarna, då snackar vi mest ;). Stack i väg med tjejerna och köpte godis när inte vår ''ledare'' va där :D stod sen inne i buskarna och käkade godis, spelade på Ipoden och snackade :) Nice eftermiddag :D. Men nu ska jag sticka till Ikea med min mormor, fast ja e as trött :)
Hörs :)


Bild tagen för någon vecka sen vid min mormor och morfars stuga :)

Þingvellir












Hitta gubben ;)














En gömd liten håla som JAG ramla ner i XD eller ja, ena benet ;)




















fick höra en ganska rolig sak när jag och min mormor gick på þingellir, När ja och min bror var små brukade vi alltid springa och kolla i den här grottan XD vi var tvugna att kolla om det va ngt där inne, haha.


Sen den här grottan, vi var alltid tvugna att klättra upp och kolla efter ngt XD hur kan man vart så nyfiken som liten? haha.











Detta var alltså bilder från en dag på þingellir här på Island :)
Hade :)♥♥


Neighborhood

















Bilder tagna i går :) Det är bilder från min mormor och morfars kvarter, om ni inte redan visste det ;)

Avslutningsfesten :)


Blommor och pengar jag fick av Min mammas moster och hennes man, fick 5000 Isl kr :D


Pengarna, 5000 kr




Min kusin Linda :D


Fotboll på TV, fattar inte att ja glodde på det oxå XD


Morbror och jói


Kusin Anika






Mammas moster, Águsta :)


Morbror och Jói






Avslutande bild med kakorna :)
Morotskaka
Jordnötskaka med choklad ovanpå
Pärontårta


I morrn kommer ett inlägg från när ja gick ut i da på kvällen vid 23.00 och fotade i mormor och morfars kvarter :)
Just ja, fick även 5000 Isl kr av mormor och morfar och ett kort där det stod att ja skulle få gå på bio i Lyxs salen :D, fick det av moster, Jói, Anika och Alexandra :) Tack så jätte mke!♥

23 Juni 2010

Nu va det ett tag sen ja skrev här, men har haft fullt upp och göra :) I dag jobbade jag som vanligt. Vi började med att åka till typ en soptipp, eller ngt salg av en soptipp :S. Dom gräver ner soporna i jord, hum... det va lite weird. Va där till kl kvart i tolv, tog bussen tbx som för övrigt tog en halvtimma! fan va drygt det va -.-, efter det fick vi 45 minuters lunchrast så ja fick lov att springa hem eftersom min mormor och morfar bor en kvart i från skolan där vi jobbar. Mosade ifall i mig ngt och äta och gick tbx till skolan. När alla samlats gick vår grupp till en lekpark, rensade ogräs mellan stenplattor vilket är GANSKA drygt ;). När kl vart kvart över två vilket bara var ca 45 minuter sen vi börjat jobba gick vi tbx till skolan och fick slappa, eller ja... Killarna ville såklart kolla på den här jäkla fotbollen som är stup i kvarten -.- . Vid tjugo över tre fick vi dra hem :D ska igentligen sluta halv fyra men vår ''ledare'' släpper oss alltid före, igår fick vi gå tjugo minuter innan vi skulle få gå. Det är ganska nice :). Ända sen ja kom hem så har jag typ suttit vid datan och chillat men ska snart börja göra mig i ordning inför den lilla festen som ska va ikväll, vi ska fira att ja gått ut nian och vi har bjudit typ 15 gäster :).










Några slarvigt tagna bilder på bordet där tårtorna och maten ska stå :) ville bara visa ;)

Ha det gött! ♥♥

Pictures

















Fotograf: Jag
Kamera: Eos Canon 1000D
Objektiv: EFS 18-55 mm och Telezoom 70-300

Sunset and clouds













Bilder tagna för typ två dar sen XD Har bara inte laggt ut dom för internet är segt ;)

Foton





















Jag ber om ursäkt för att jag inte skrivit något men har haft fullt upp, och som ni kanske har förstått så gillar jag mera att lägga in bilder och visa dom istället för att skriva ;). Dom här bilderna är iallafall tagna på þingvellir på Island på Svenska heter det typ Tingvalla eller thingvellir vet inte riktigt, har aldrig sagt det på svenska :o. Aja har nyss hoppat ur min mormor och morfars jacuzzi här i stugan så nu är man lite seg ;) ska nog ta en tupplur elr ngt :). Ha det gött ♥ Saknar er i Sverige så mke ♥

Bilderna är tagna med Canon Eos 1000D med objektiven EFS 18-55 mm och telezoomet 70-300 vissa av bilderna är redigerade i Picasa.




Snart iväg på bio

Ska snart sticka iväg på bio med min mormor, moster och kusin :) ska se filmen Sex And The City 2 :D ♥ Skriver ett inlägg efter filmen skulle jag tro :) ha en bra kväll :)


Hemma

Nu är jag äntligen hemma från första dan på jobbet. Kalt som satan, regn och blåst! det är hur dagen var XD. Men Hitta några nya kompisar där som va snälla. Nu ska jag bara mysa för att ja typ fryser fortfarande :) ni får lite bilder från helgen :)

















Så dom får duga för nu iallafall, kanske skriver i kväll :) nu ska ja typ sätta på en film och kanske sova elr nått är verkligen as trött.

Rubrik fattas...

God kväll eller god morgon ;) ska snart somna men vill bara lägga ut lite bilder först från dagen :)




























Nu måste jag sova ska upp hlav åtta för att börja sommarjobba kl halv nio, vet inte om jag är så super pepp men får väl se hur kul det är :) Ni får fler bilder i morrn :)


Stugan på Island

Tjoo alla glada bloggläsare :) Tänkte slänga in bilder från i dag påväg till min mormor och morfars stuga :)


Mamma den här bilden är till dig :) amma tvinga mig lägga ut den ;)






















Mormor och morfars stuga :D






Aska


Flygresans bilder











Börjar se lite av Island


Aska blandat med snö








OOO, blått vatten




Landat :D ♥ yey




Fick en festis när jag kom fram :D


Det coola dinosaurie ägget som alltid varit där ;)












Smaralind och ngt högt torn XD




Nu är jag äntligen hemma :D ♥ två hela månader här på Island

Det kommer förmodligen ett till inlägg senare i dag, inte säker ska nämligen till min mormor och morfars stuga och umgås med släktingar :) Och bada i jacuzzi :D mohahahahaha! Ses :)

Gårdagens tjejkväll ♥








Klantiga natta XD






Fan va het jag är ;)


OO, apooor i trädet




Inte den godaste mjölken ja smakat...




Sista gruppbilden ♥ Älskar er! saknar er så enormt mke! Kram ♥



Vägen till Island
















Lunch med mor och far :)


Planet jag åkte med




Family Guy :D


Hej då....

Ni får fler bilder frå flygningen i ett annat inlägg, måste ''leta'' efter mitt godis som min kusin gömt tydligen XD ha det gött♥

Lovar att inlägget kommer in snart med många fina bilder från flyget eller jag tkr iallfall att dom är finna ;)

Avslutningen i Bilder






















Annelie fick lite flipp XD






Jag lite små nervös :S






Var bara tvungen att krama dom! XD :) dom är så jäkla härliga!





















Present till Anders ♥





Lite bilder från avslutingen :)
Kommer sakna er så gryyymt mke! ♥ Kommer aldrig glömma nian! det bästa året på Kunskap ♥

Sommarlov!

Herre gud! jag har sommarlov nu! Gött som satan :D Det var visserligen lite sorligt att säga hej då :( fick tårar i ögonen flera ggr och vissa grät så mascaran bara rann ner för kinderna. Då börja jag grina, usch gillar inte att gråta in public XD. Men fick iallfall bra betyg, bara svenskan som jag inte nådde mitt mål i. Men jag fick MVG i SO :o dom sa att ja bara skulle få VG :D Fan vad chokad ja blev. Stannade iallafall kvar ett bra tag och kramde Anders och några från klassen, tog lite grupp bilder. Kommer sakna alla så enormt mke ♥ Och då menar inte jag bara klassen utan alla niorna. Alla blev så mogna nu i nian och alla växte lix upp så man kunde umgås med dom. Underbara människor allihoppa måste jag säga!
Men nu måste jag fortsätta Packa, Städa och få in bilderna på min data. Det kommer in bilder senare i dag ♥


Gruppbild på nästan alla nior ♥

Snart är det slut....

Mh, just nu mår ja inge bra :( kommer lämna min klass för evigt i morgon :'( fy vad surt. Asså det finns inga possitiva tankar längre, bara hur mke jag kommer sakna alla dumhuven i klassen XD. Bästa komentaren i år va iallafall när Anders (vår lärare som äger) snacka om hur viktigt det är med våra betyg och helt plötsligt kommer Gynt in och säger ''Mälarstrand ska flytta'' XD det blev tyst i klassen. Iten en jävel sa ngt XD fan va kul det va. Haha, underbara minnen det finns i klassen! och även utanför basgruppsrummet, som tex HAMNEN! kommer sakna den så grymt mke!. Men men,ska försöka fokusera på Island nu :) hur kul ja kommer ha det där :D. Bara en dag kvar nu. Aja ska väl försöka sova nu, ska upp halv åtta för att åka och handla med min mor :). Ses♥♥

Minnen från Kunskapsskolan 2010

Falun

Köpte ett STORT tuggumi och ''snodde'' tre cider flaskor på ICA XD


Gjorde en ring uppe i Falun


Märkte att det var en väldigt konstig diskmaskin där uppe :S innan så var det typ några glas i backen men det kom  ut fyra gafflar och knivar XD

Skolan

Jag och Elin sprang in på toan och fulade oss i typ tjugo minuter...

Stenhamnen

Vi började gå till hamnen

Skolan

Haha, vi lekte med Livs sak på nyckelknippan :D

Brygghamnen


Stenhamnen

Vi käka ÄCKLIG glass från Euroshopper, fy fan XD


Hällde ut skiten i vattnet XD

Skolan

Ännu mera fula bilder från skolan



Hamen igen...

Köpte söta flaskor XD


Och saltabilar

Förberädde inför spex



Spex med klassen ♥




Skolan


Djäkneberget




Framnäs







Avslutningsmiddag





DISCO


Liv e du nöjd XD


Niorna, bara några som fattas ♥


♥ Kmr sakna er


Skrev men glasspinne på väggen, precis som vi gjorde förra året :)

Nu måste jag sova, bilderna är iallafall typ en lite genomblick genom nian år 2010.

Bilder från i dag...












Mitt skåp som jag haft sen ja började i 6:an :'(

Bilderna nedanför vill jag inte lägga ut men blir TVINGAD!









Okej den här bilden ville ja lägga ut XD


Mohahahahahah


-.-






Asså nej nu får det fan räcka med Twilight bilder!




Så Elin är du nöjd? :)


En söt bild på mig och Liv får avsluta inlägget :)




Inge mer kunskap....

Nepp, nu har jag sagt hej då till KS, känns lite konstigt måste jag säga. I morrn är det ju fotbollsturnerning så det blir ingen skola då och på torsdag då slutar vi ju ''/ så det va bara å säga hej då till mitt skåp och lämna in nyckeln för allra sista ggn. På ett sett kommer man såklart att sakna KS men det finns många anledningar att inte sakna KS oxå ;) men ja kommer sakana allt folk!♥ Och 9D :'(. Aja ja vill inte deppa, ska ju till Island om tre dagar! :D YEY! Så i morrn kommer jag sticka hem och tvätta med mamma och handla det sista, även packa lite lätt. Nu slänger ja in bilder från igår :)































Det får räcka för ikväll :) det kommer förmodligen några fler in på bloggen ;) Liv ska ja lägga ut bilderna på, ja du vet vem ;)?

Avslutningsmiddagen ♥

Åh, gud va det där va underbart! Fan vad kul det va på middagen/discot! Dansade loss :D värsta kicken fick man jue, plus att mina vader inte kommer må så bra i morrn XD, fy ;). Trodde inte det skulle bli så kul som det blev. Är för trött för att slänga in fullt med bilder, dom får komma lite då och då :) Men ni får några härliga bilder nu :D dom som jag typ grinar av när ja ser på dom :(










Nu grinar ja fan :'( buhuuuu

Nej usch, att behöva sluta det året när man precis börjat bli tajtare är en PINA! :'( usch.
Det kommer fler bilder i morrn :) även på FB ;)

Somriga bilder



































Canon 1000D, Canon Telezoom 70-300mm
Bilderna är redigerade i picasa

Gårdagen :)

Här kommer inlägget med bilder från igår :D











Flintaschteeeeek :D






Gårdagens gruppbild XD ofta inte snygg ;)

Ha en bra kväll :)

Sandra is happy

Åh vad jag är glad i dag :D för det första blev det en lyckad kväll igår med natta och elin :D för det andra så är det hur fint väder som hellst och för det tredje har jag fått....... *trumvirvlar* Ett nytt objektiv :D ♥ det är så cooolt! det är telezoom 70-300 så man kan zooma as långt :D I'm Happy now :D♥  Slänger in bilderna på objektivet nu så får ni se bilderna från igår om en stund. Så håll utkik


Bilden tagen med en annan kamera (min mamma och pappas) eftersom jag ville ha med hela kameran och bejektivet :)



Japp nu är det bara och hålla utkik efter nästa inlägg med massor av fula bilder från igår ;) ♥♥ Nu är det dax att schteka :D


Go kväll :)

Hoppas ni haft en bra kväll :) själv har jag haft en lugn kväll med bara mig själv, chips, dricka och film :). Dagen i dag har vart super bra. Dan började med att jag och Elin gick upp, käka frukost, klädde på oss och cyklade iväg till Lidl för att vi skulle köpa vattenmelon :D det va tyvärr stängt så vi cyklade istl till ica. Efter det cyklade vi vidare till framnäs. Va där till kl kvart över två tror jag. Stack hem, duschade fort som attan, sen vid tre typ stack jag och mamma ner på stan. Kikade i lite affärer tills kl va typ halv fyra då ja typ sprang iväg till kippstugan för att hinna till min bokade tid. Så nu är jag fin inför avslutningsmiddagen och skolavslutingen :). Iallafall, jag och mamma kikade runt efter bla byxor till mig. Hittade efter ett tag ett par jeansleggings på lindex som satt perfekt! :D fick dom och ett par solglasögon :) gick vidare till gallerian, kollade på ett par skor i eurosko elr vad det nu heter, dom va dock lite dyra så vi gick vidare till skopunkten istället. I går hade jag ju hittat ett par som jag gillade och mamma tyckte oxå dom va as snygga så dom fick hänga med hem :) sen gick vi till intersport, hämtade ut ett par badshorts sen stack vi hem. Sen dess har jag typ fotat lite och bara slappat. I morrn kommer tjejerna och ska grilla här i stugan :D. Längtar! ♥. Nu får ni ha en fortsatt bra kväll :)


Lite skilland på håret :D


Hade tråkit när jag kom hem så lekte lite med kameran :)









Orkar inte rätta texen, ursäkta stavfel ;)

Shopping








Dagen i bilder























Har så många fler orkar bara inte lägga ut dom ;) tog ca 832 bilder i dag.

Nämen god dag :)

Hoppas ni har det bra :) jag har haft en super bra dag med mina tjejor och även Åberg när vi va djäkneberget i dag :D. Mja det hände lite saker där ;) fy fan vad fult det XD. Okej ja ska berätta :).
Jag, Natta och Liv satt och kollade ut på västerås på djäkneberget, helt plötsligt kommer det tre killar och sätter sig en bit ifrån oss... Hehe jag som är lite små galen och var lite flumm, började ''flörta'' med killarna, haha då sa Liv  ''du får fan hundra kr om du vinkar hit dom, sandra'' men nej nej, dom reste på sig och kom till oss XD dom typ satt med oss i två minuter sen gick dom. Fan vad fult det va!. Haha. Ja det va en upplevelse XD. När vi skulle gå tbx satt dom typ vid ngr stolar och bad mig ta kort på dom, sen hör vi dom ropa till sin fröken XD ''Fröken!, dom där tjejerna tog kort på oss!''. Haha, sen fick dom den bästa komentaren tbx ''Ta det som en komplimang'' XD fy fan vad fult det va, snacka om att vi garva!. Mja, sen va det mest bara chill tills kl var ett då man fick sticka hem, då stack jag, Liv, Natta och Elin till stan, ja köpte mina första solglasögon... eller typ första ;). Sen stack jag, Natta och Elin till björnön och tog vårt första dopp för året :D det va as skönt!. Äh, nu får ni se bilder ist för att läsa :)










Första doppet bilden :D


Fan vad snygg ja är!




Måste bara säga, Fan vad jag och Elin är snygga på alla hoppbilder! XD







Nu ska jag umgås med Elin och tydligen liv som kom till stugan helt oväntat XD

Maj månad ♥

Sammanfattning av maj månad i bilder :)


Grillsäsongen satte igång ute i stugan :)

Blev väldigt intresserad av att fota fåglar, blommor och saker i trädgården:









Jag fotade även....


.... Fire


Åt tapas för typ första ggn


Ett vårtäcken för mig är humlor :)


Dax för att flytta ut till stugan igen


Vi började gå till hamnen på rasterna :D ♥ många roliga minnen :)


Gick på stan med tjejorna för att shoppa sommarkläder :D♥


Åt kosprema XD nej då, men vi åt världens äckligaste glass (euroshopper)


Gick ofta till Ica och köpte jordgubbar som vi käka vid hamne

Fulade oss i skolan...



Tog två nya hål i öronen




Hade filmkväll med Elin ♥....


....Och gick ut och fotade på kvällen


Köpte söta läskflaskor :)


Käkade också saltabilar♥

Gjorde spex skylt




Va med Natta, Elin och Åberg








(Bjudbild) ;) byggde ett jordgubbsland


Spex med klassen :D


9D♥


Gick på Michael Jackson konset på Carlfosska









Sammanfattning av min maj månad :)


Island om 9 dagar

God dagens, dålig uppdatering :( förlåt men har gjort en hel del annat. Tex har det vart så jäkla fint väder så ja ville inte sitta inne ;). Hur som helst. I dag hade vi idrott på hamre, tjejorna sov sorgligtnog inte över :(, men jag vaknade ifall själv i gäststugan kl kvart i nio. Åt frukost, gjorde mig i ordning och va lite lat och cyklade till hamre. Hade idrott från 9.30 till 10.30, jag och liv stack till stugan, duschade och solade. stack till baka till hamre vid kvart i tilv tror ja att det va :o. satt i skuggan och käkade blääig mat, inte förvånad ;). Vid ett fick vi sluta, då cyklade jag till skolan för att redovisa det sista i matten :) och vet ni vad? :D ja är klar nu! ingen mer matte i grundkolan, inge mer matte på sommarlovet för att förbereda sig inför ett nytt år på kunskap :D UNDERBART! det kommer bli så mke mer avslappnat sommarlov nu för man kan inte förberada sig inför ett nytt år :). Cyklade efter jag redovisat till Lidl och köpte dricka, är nämnligen lite pank så tänkte att Lidl va bästa alternativet. När ja kom hem tråkade ja ett tag, sen bestämde jag mig för att göra ngt så ja tog en cykeltur till hälla och kollade på objektiv till kameran. Det va inge kul! fick inte hjälp på ett ända ställe -.- på expert gick en till och med förbi mig och gick till ett annat par, *suck*. Får åka med pappa ist för att få nå hjälp. Cyklade hem lite besviken och började blogga istället.
I morrn ska niorna till Jäkneberget och efter det ska ja och Liv på stan :D och på fredag kommer ja och mamma kanske gå på stan för att hitta byxor åt mig och ja funderar på att köpa gladiatorsandaler, behöver ngt till sommaren.
Nej nu tror jag att ja ska sola lite :) ha det gött ♥♥


Snart så :D om nio dagar kommer jag landa här :D