Spex med 9D, gruppbild


9D ♥

Spex med 9D ♥




Fy fan, blöjan XD


Adrian och Aryan


Carlbom och Dele


Aryan


Elin och Meissner med våran as snygga skylt!


Åberg


Draws, Laini, Dele, Chritte, Carlbom, Gynt och Aryan


Liv och Madde


Elin och Åberg


Elin XD


Thornell, Carlbom, Åberg, Draws, Adde och Chritte


HAHAHAHAHAHA XD Aryan


Jag och Liv


Gruppbild ♥


En till Gruppbild♥


Thornell smetar in en blöja med chokladgudding XD


Asså så söt :D


Dax för spex :D

Måste rusa nu, ska på konsert på Carlforska. Det kommer in en gruppbild senare :)

30e maj

Go kväll :) ledsen att jag inte har uppdaterat i dag, det har vart fullfart i trädgården hela dagen så har inte hunnit blogga. Men nu har jag tid :D sitter i sägen helt nyduschad :D så skönt efter en dag som denna :) Dagen började iallafall med att äta frukost med mina föräldrar och fira min mor, det är ju morsdag i dag :) vi käkade en goooood frukost. Slappade lite till kl tre då jag och pappa satte igång med jordgubbslandet :D nu är det ältligen klart! älskar det!. Vi höll på från kl tre typ till kl fem då vi tog en lite morsdag fika sen fortsatte vi till kl kvat i sju tror jag :). Så jag har inte haft tid alls med att blogga i dag. Nu ska jag släga in lite bilder från dagen och efter det blir det kvällsmat med familjen :).








Mina fötter i det ofärdiga jordgubbslandet :)


Fika










Vita Mårten XD






Mitt fina jordgubbsland :D

Ha en bra kväll :)


ESC Låtarna

Såhär tyckte jag om kvällens bidrag:

Azerbaijan: Helt ok låt, dock ingen favorit
Spanien: Haha! nae ingen låt för mig, men det var lite skoj med den där killen som kom upp på scen XD
Norge: Den va faktist ganska fin, hade inte hört den fören i kväll.
Moldova: Haha, gilla killen med blåa byxor och han med fiolen XD annars neee!
Cypern: ♥
Bosnia and herzegovina: Ganska skön låt måste jag erkänna.
Belgien: Bra låt, hemska kläder ;)
Serbien: Undrar om han höll ett gympapass? ;) Fy f*n XD
Vitryssland: Robert Wells! nej vad coolt. Låten va fin men lite tråkig
Irland: så Irländskt, men den är ganska bra faktist :)
Grekland: Nae gud alltså XD
Storbritannien: Nja, inte i min smak
Georgien: Nee, tyckte inte om den...
Turkiet: cool låt :D me likie.
Albanien: Amen guuuuud, fan va stor mun hon hade XD
ISLAND♥: Måste bara påpeka att klänningen inte är nå fin, men tkr hennes röst är fin och låten är inte direkt dålig.
Ukraina: Hennes röst är cool men låten är tröökig!
Frankrike: Hahaha roligt nummer som fan XD
Rumänien: Nee, ingen favorit!
Ryssland: Men gud!
Armenien: Bättre skådespel än låt XD
Tyskland: Men seröst, hahahahahaha
Portugal: Fin låt :)
Israel: Vad ska jag säga... säkert fin om man visste vad han sjung, elr?
Danmark: Asså så skön låt :D♥
Spanien Igen: Det vart ingen bättre fast dom fick gö om sitt bidrag XD

Ha det gött♥♥






ESC

Snart börjar Eurovision song contest :) ska heja på Island :D Och även om anna kommit med hade jag inte hejar på sverige. Det är ngt annat land oxå som ja tkr va bra, vet bara inte vilke det va :S. Sitter och kollar på Family guy och käkar godis :). Ses♥♥


Saknar er ♥


Förkyld och trött

Shoo bloggen :D. Dagen i dag har inte varit världens bästa. Vakande vid tolv med världens förkylning. Hostade som en gammal kärring! och min näsa va täppt -.- .Jag har kännt min förkyld sen i onsdags men igår kväll vart det värre, kunde inte prata framåt kvällen :(. Somnade oxå vid kvart i TOLV! asså det är yp förbjudet i min värld, vår familj som är nattmänniskor ska INTE gå och lägga sig vid kvart i tolv när klockan fortfarande har 23 i sig XD. Men men, var så jäkla utmattad sen den här veckan, har slitit som en packåsna, om ni fattar vad jag menar?. Aja dan blev bara sämre sen av att ja behövde plugga matte på en lördag. Ni såg kanske i mitt förra inlägg att ja va klar med allt, jag ljög lite XD har kvar pyttelite i matten som ska in på måndag, sen är jag klar. Därför var jag tvungen att plugga i dag. Men nu är jag klar med det och i morrn blir det repetion en liten stund så jag kan alla talen. Ja det va typ min dag, förkylning och matte. ikväll ska mamma och pappa över till ngra kompisar så ja är ensam. Antar att det blir hamburgare och pommes till middag ;) as mke dricka och godis :D. Ska också kolla på eurovision song contest och heja på Island :D nu är det bara tolv dagar kvar tills jag åker! och ja har inte börjat packa XD jag som alltid brukar packa typ en månad i förväg, nej skämta. Ska nog börja snart ;). Men ni får ha det så bra :)


Bild tagen i maj, vid hamnen.

Underbar dag ♥

Asså, världens bästa da på skolåret! klar med allt arbete i skolan, så sista veckorna blir bara chill ♥ Redovisade 35 i svenska och 20 i tyska, vet inte vad ja fick på svenskan men fick ifall g i tyskan :D. Efter skolan stack jag, natta och Elin till stugan. På vägen lärde jag mig skjutsa på cyckel XD Nej har aldrig lärt mig det :) Men nu har jag det. När vi kom till stugan hade min mamma köpt glass och jordgubbar :D vi käkade glass, fixade och trixade med baby frisyrer till på måndag XD. Ringde sen till Åberg och tvingade typ han komma till min stuga. efter typ EN timme kom han -.- vi satt och väntade as länge ute vid vägen när sen gått tillbax till stugan ringer han!. Vi chillade lite, spelade sen kubb :D först, åberg mot oss tjejer sen jag och Åberg i lag och vi ägde sönder natta och Elin! vi vann två ggr. Sen stack vi till hamre och spelade fotboll :). Stack hem vid typ halv sex, då stack Åberg hem, sen natta och sen Elin. Nu kommer det bilder från dan :)








HAHAHA lilla adrian XD


Fan vad cool XD



Hahaha XD












ooooooo
Fotograf: Natta


*stolt fotograf*


Fotograf: alltingen natta elr jag, inte säker.


Fotograf: Natta tror ja XD kmr inte ihåg


Fotograf: Jag


Fotograf: Åberg


Gruppbild ♥


Jah.......


Hahaha :D




Älskar bilden ♥ min ide ;)


Fotograf: Elin






Så gullig bild ♥








Denna bild får avsluta inlägger :), ha en bra freda kväll♥♥



Regn :(

Nej vad trååkit :(  det regnar som fan!. Aja får väl bli en mysig filmkväll med tjejorna i kväll :) har idrott på hamre i morrn så dom sover över hos mig, då kan vi sova lääääänge i morrn :D Ska på konsert kl 19.00, liv ska typ sjunga och ville att vi skulle komma för att ge henne stöd :) så klart att vi gör det. Och dom kommer vid typ fem till mig, så måste typ sitta helt ensam i en timme till :( vid typ halv sju elr ngt så sticker vi till stan, tror Åberg skulle med elr ngt. efter konserten kommer vi hem och käkar, glor på film. Oj oj vad mitt huver snurrar, va på jackes båt i da igen och hela uvet typ guppar elr vad man ska säga :o blöö vad obehaglit. Nej ska nog plugga lite innan dom kommer, men först ska ja flytta datan till soffbordet så ja kan sitta i soffan och skriva, det går fan inte och sitta på en stol XD. Ses♥♥

Firade

Firade precis mig mitt G i matte :D mamma hade köpt Ben & Jerry's chew chew åt mig :D eller ja, mig och mig, delade med mamma och pappa, fick oxå kakor, hihi ibland är det värt å kämpa! :D








Hahahahahhahah XD XD
Jag är så oooond när ja lägger ut bilder XD

Sol ♥

Nice nice!, säkrade ett G i da i matte! :D fan vad glad jag är. Underbart ingen mer matte i nian!!!. Aja, få se vad har jag gjort i da? ja har vart i skolan och fått G i matte, vart till Ica sen hamnen som vanligt :D fotade oxå ;) träffade nattas kompis Jacke :) han va snäll :). Stack till skolan, hade ''MVG'' matte i typ tre minuter stack sen till framnäs där natta och Jacke va. Va i hans båt lite stack tillbaka till skolan vid halv två, röstade fram vad vi ska ha som spexfoto.... avslöjar inget ;). Stack och lämnade en film på viksäng och stack hem, så nu sitter ja ute med datan på altanen :). I morrn kommer tjejorna över och sover eftersom vi har idrott på hamre som ligger ett steg från min stuga :). Sen i kväll ska vi fira lite över mitt g XD låter lite konstigt men ja är nöjd med mitt G, många tycker säkert att det inte är ngn big deal men för mig dom är skit dålig i matte så är det bra :D!.
Nu ska jag slappa lite och lyssna på musik :) vi ses♥♥


Så gullig XD Natta börja nästan gråta för den va så söt XD


2 för 14kr på ica viksäng :)


Liv och Johan :)


Salta bilar! ♥






My little pony gängets skuggor ;)



Moln och regn :(

Mh, i da va det inte lika fint väder som i går, tummen ner för det. Jag sitter iallafall hemma i lägenheten, ensam för elin har stuckit nu:( och min pappa kommer lite senare. Jag och Elin hade filmkväll i går iallafall, det va skoj vi kollade på tre filmer alla utom en va bra. innan vi började kolla på film köpte vi pizza och grönsaker m dip som vi skulle på ha på kvällen, det va as gott :D. Sen när det typ va kvar en timme av den första filmen gick vi ut och fotade i det fina vädret och blev myggbitna XD. Har ingen lust att blogg, sry ni får lite bilder i stället :)


Snygg va?








Fotograf: jag
Modell: Elin



Fotograf: Självutlösare XD



Fotograf: Självutlösare


Fotograf: Elin
Modell: Jag


Fotograf: Elin
Modell: Jag





Fotograf: Jag


Fotograf: Elin
Modell: Jag


Fotograf: Elin
Modell: Jag


Fotograf: jag
Modell: Elin



Fotograf: jag
Modell: Elin



Asså så fin bild på Elin :D ♥
Fotograf: jag
Modell: Elin



Fotograf: Jag


Bild tagen av elin :)

Nu ska ja ut till stugan, vi ses♥♥


Sommar!

Gud, det känns som att sommarn är här nu! Underbart. Sitter hemma i lägenheten, lite trist eftersom det är så fint väder men elin ska ju komma då det gör inget :D, vi ska köpa pizza och käka goodis :D <3 men ja känner att jag inte hinner skriva så mke eftersom hon kommer vilken musik som helst. Så vi hörs, Njut av vädret.






Jordgubbslandets virke


Gammla jordgubbslandet




Musik i sommarvärmen




Ses♥♥

...

Shooo! sitter och kollar på mamma mia :D skojig film :) Funderar på vad ja ska gö i kväll. I morrn ska ja iallafall träffa Elin och kanske natta får se om hon orkar efter sin färd till st-holm. Jag och Elin ska iallafall käka pizza :D och köpa as mke goooooooooodis :D och va ensama hemma i lägenheten! NICE. Längtar, hoppas natta kommer oxå :). Nej nu ska jag fortsätta glo på mamma mia :), ha en bra kväll ♥♥


Fiskmås

Blogg torka?

Hejsvejs, förlåt för att ja inte har uppdaterat men har haft fullt upp. Jag har flyttat ut i stugan så det har vart lite mycket att göra, man ska städa, och ställa upp allt... Är fortfarande inte klar ;). Skolan rullar på som vanligt, en vecka var tills deadlinen då det inte går att redovisa nå mer, är lite smått stessad men det kommer gå galant :). Lämnade in steg 35 i Svenska i da och Johanna tycket det var ett jätte bra tal :D min pappa att tacka och mig :). Redovisade steg 34 i går gick bra öm... Juste har nog inte berättat att ja fick IG på Nationella så har gått på extra lektioner hela veckan och tog ett prov i dag, eller ja halva provet skulle man göra och resten är på måndag så jag ska plugga nu i helgen som attan så jag kan allt!. Under blogg torkan har jag också hunnit gå på stan med tjejorna + Simon som vi träffa på H&M jag köpte sommar kläder och.... tog två nya hål i öronen :D hihi. så nu har jag tre hål i vänster öra och två i höger :D :D. Och jag måste berätta vad vi gjort i dag :D. Jag, Natta, Elin, Liv och Åberg gick till ica, köpte världens FETASTE glasspaket, och köpte jordubbar. Gick till hamnen och käka glass med jordgubbar! ÅÅÅ det va så gott.... Eller asså Åberg kom på att glassen smaka som kosperma XD, det smaka inge gott efter det XD. Ni får se bilder när vi häller ut skiten i vattnet XD. Blää. Och juste vi snodde fem tallrikar och fem skedar och det coola va att vi kom tillbaka med allt utom en sked (MIN SKED!) som hamna i vattnet XD. Ja det är väl det som hännt under blogg torkan. Ni får lite bilder nu för ja ska ut och klippa gräset.


Packningen inför stugan :)


Hamnen i går, (haha kolla johan XD)


Modell?


ANKA! :D <3


Coolingar XD <3


Elin prova skor, och ja alla dom ;)


Johan skopar glass (hamnen i da)




Jordgubbar m kosprema XD


Och här börjas det....


Kosperma ???




PLUMS


HAHAHA, den kom fram på andra sidan


Glass m jorgubbar någon?


Skiftande smak på tuggummit


Åberg blev arg och klastade stenar på glassen somm flöt i vattnet.


PEACE (Inne i skolan)


VARNING FÖR MONGOBILDER!












HAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHHHAHA XDXD


Låt mig presentera.... NATTA :D


HAHA XD


AWWWW <3




SMILE :D


AJ!


Höger


Vänster öra.

Så nu måste jag ut och klippa gräset :)

Ses ♥♥

Pappa 45 i dag

Grattis pappa på din 45 års dag :D Hihi. Firade han ute i stugan med grillade ribs m colslaw och vitlöskbröd, blev mätt som sjutton, efter det blev det tårta som han fått från ICA Maxi XD. Hehe. Och jag var så smart att ja glömde kameran hemma :( typiskt! Så det blir inga bilder i da inte :( men funderar på att ta med imorrn till skolan så kan ja fota när vi my little pony går ner på stan och shoppar som attan :D. Nej jag orkar verkligen inte skriva på bloggen i da så ja dissar er XD. Ses i morrn ♥♥

Beslutångest!

Nu börjar beslutångest krypa fram sakta men säkert... När jag går ut nian kommer jag få en slant med pengar av min mamma, pappa, farfar och mina två farbröder (Linda och Dag också, fast dom är med i Henkes (farbor) bunt med pengar). Det blir ca 2000 elr ngt, kanske lite mera och nu kommer det jag har beslutångest över. Jag vet inte om jag ska köpa följaden....


1.349 kr på elgiganten

Eller...


1.210 kr på elgiganten vet inte vilken jag vill ha :S

Eller ska jag köpa...


Ett telezoom (1.390 kr på Elgiganten) för min kamera så jag kan få riktigt bra bilder när jag åker till Island och även här hemma.

Ja, jag har några veckor på mig att tänka, jag vill ha både ny mobil och ett telezoom men kan inte köpa båda för att ja måste ha lite fickpengar till Island. Nää gillar inte sånt här! :( Vad ska jag köpa?????? ''/

Vår bilder från i dag























Surt!

Blää! sitter på balkongen och är lite små tjurig. Fick inte godkänt på NP i matte och måste nu hålla på att repetera steg 16-19. Har för fan inte tid med det! har tre steg kvar och testa så ska man hålla på med matte :@ asså jag ORKAR inte :'(. Ingenting funkar för mig just nu, svenskan går skit, tyskan går väl helt ok och kursen fattar jag inte ett skit av.... ÅÅÅÅÅ asså nej nu får ni lite bilder från helgen i stället för att sitta och läsa massa skit ja skriver! måste rycka upp mig för fan, det blir inte bättre av att tjura!






Jag XD


Örtlandet som jag fick 200 kr för att göra :)






HÖHÖ XD


Virke till mitt armbandsställ






Grillhörnan


Utedusch


Humla :)

Det kommer blider från i dag oxå snart, va ut och fotade när ja kom hem :) Bara och vänta ;)

Look a like

Håller på att göra ett stativ för mina armband, kommer ni ihåg stativet som Kenza har?


Fast jag gör såklart en liten egen designe ;) Ni får se sen :)

God morgon

Eller kanske god dag? klockan är ju trotts allt tjugo över tolv ;). Ja vad ska alla göra i dag? det är ju inte lika fint väder som i går :( det suger! det ju kalt i da. Jag ska iallafall typ hålla på i trädgården -.- fast får pengar för det, ska typ göra ett örtland till mamma oh det ska tydligen vara AS svårt, vettefan om det se så svårt ut det som hon ritat upp, men jag vet ju inte ;). Sen ska jag fixa nytt jordgubbsland och nu ska det va nå glas över så inte våra jäkla fåglar äter upp alla!. Ja, sen ska jag hjälpa mamma och pappa lite mera. Efter det drar jag nog hem till lägenheten, fast jag vill inte :( men måste, eller nej fick just en ide, mamma eller pappa kan skjutsa mig hem, jag SPRINGER in till lägenheten hämtar, gymkläder och något ombyte till i morn och sover en till natt i stugan :D jaaa! asså jag sover så jäkla bra här för det är så mörkt så jag är as utvilad dan efter. :D fan vilken bra ide, plus att det känns som att det va evigheter sen jag var med mina föräldrar ensam. Nej nu måsta jag gå, ska börja med örtlandet. Det kommer bilder, jag lovar ;)


Bild tagen i går av mig

Grillning




Tapas













Grillspätt :D

Nu ska jag gå och äta glass med min mor och far :D Ses ♥♥
Hoppas ni också grillat något gott i dag :)

SOOL

ÅÅ vilket underbart väder! nu måste jag ut och fota lite, jag har börjat tröttna på att fota i trädgården så jag tror att jag ska ta en promenix efter vi ätit lite tapas som förrätt :D. Åh innan ja sticker ut så måste jag berätta vad som hände i går och i dag, världens sjukaste kväll, och morgon.

Tjejerna kom över till mig vid sex, vi kollade på en sjuk film XD fy fan vilken hemsk film! Natta varnade oss att den var hemsk men vi sket i den och kollade på den. Vi skrek mer till den än när vi såg SAW XD Saw är ju en skräckfilm (som om jag behövde berätta det XD) men iallafall vi skrek om fan till den första filmen för den va sjukt konstig och nästan hemsk. Efter det kollade vi på ngn konstig film, kommer dock inte ihåg vad den hette men det va väl helt okej. Efter det var det tillräckligt mörkt för att glo på en skräckfilm... Vi hade ngr att välja på men det blev SAW som jag en gång för ngr år sen lovat mig själv att aldrig mer se, men det blev den. Den är mer brutal och endel tänkande än läskig så vi skrek inte som vi brukar när vi kollar på skräck, ja skrek en gång och det var när Adam tog massa kort i sin lägenhet och när han öppnade en garderob och tog kort så va det en läskig gubbe där som man såg när det blixtade till. När vi sett klart den vågade vi knappt gå själva på toa, vi tände fullt med lampor i lägenheten och drog bort drapperiet i badrummet så man kunde se alla hörn XD. Efter det var vi inne på FB och chattade med ngr, under tiden försökte vi bestämma oss för vad vi skulle kolla på för film, men vi kunde inte bestämma oss. Men vid fyra någon stans kollade vi på ngn ur tråkig poker film som Liv ville se, jag och Natta ville se en komedi men hon ville inte se en ''tråkig komedi''. När det va en kvart kvar av filmen orkade ingen kolla längre så vi gick och la oss i sängen, klockan var halv sex då, vi låg och pratade till typ kvart över sex och sen vart Liv lite sur på oss för vi pratade och hon ville sova så vi somnade................ Ett visst antal timmar senare vilket var vid....... halv tre ringer mamma och blir lite små sur på mig för att ha vart uppe så länge men ja, vad ska man göra när alla i famljen är borta? tror dom lix att man ska gå och lägga sig vid elva elr vad? hehe NEJ!. Oj oj vilket långt inlägg det blev :S aja skitsamma, jag gick iallfall upp och såg då mina nycklar ligga vid dörren, ''vad fan'' tänkte jag. Ja, då hade Liv stuckit utan att säga ngt. Ja det va våran natt/dag. Helt fucked up! Nu ska jag inte sitta inne längre utan gå ut och fota! Ses ♥♥


Bild tagen i dag i stugan

Fick ett tips...

Ja, jag fick ett tips av min mormor XD att ja skulle skriva mer om Island och lägga in bilder från mina resor dit. Nu är det ju såhär att alla mina bilder från Island är borta från min data, har på ngt sett lyckats ta bort dom. Jag som är en person som tror att saker händer av ngn anledning så tro jag att bilderna tog borts för att jag skulle få en ny start med min systemkamera :). Men jag kan ta bilder från google och skriva om Island, det är ju trotts allt mitt favorit land. Och jag kan lova att när jag åker till Island om 28 dagar (YEEEEEEEEY!) så kommer det in bilder varje dag på bloggen från det underbara landet :). Fast om 28 dagar sitter jag på planet just nu, men det kommer att komma in bilder från planet när jag kommit fram :). Snart kommer det in ett inlägg om Island med några google blider, tyvärr men det är bättre än ingenting :). Men vet ni vad? nu måste jag sätta igång tvättmaskinen och göra mig i orning, ikväll blir det filmkväll med Natta och Liv ♥. Ses ♥♥


Svartån i april

Fåglar














Halloj :)

Hej på er! hoppas alla mår bra, det gör ja.... Är helt ensam hemma i kväll :D det är lite ensamt så om ni typ har tips på filmer skulle ja bli världigt glad och om ni kanske vet ngn sida där man kan på kolla gratis film :D om det finns :). Ja vad finns det och säga? vädret i da var ju inte så kul att vakna till ''/ men i veckan ska det bli 20+ så en dag kanske är ok :). Jaja, jag ska fortsätta kolla på NCIS nu. Ha det gött alla.

P.S, har märkt att ja fått mera besökare sen ja blev veckans blogg på mys blogg :D det glädjer mig och ni får gärna ge tips vad ni vill att ja ska skriva om :). Hoppas ni fortsätter läsa min blogg :)

Ses♥♥


Gråsparv i stugan igår :)


Stugan

Shoo! sitter i stugan och lyssnar på musik. Känner mig lite ensam, sitter själv ute i gäststugan och bara chillar... Men det fattas ngt :( mina tjejor :( saknar er. Vet inte om fler känner såhär men.... ja tycker det är ''tråkit'' elr vad man ska säga, att vara ledig i många dagar, speciellt när kompisarna gör massa andra saker :(. Men det kanske är lungt, det ska ju vara familjekväll här i stugan så kommer nog inte va ensam hela tiden ;). Nej, nu ska ja göra ngt annt, typ kolla på film. Slänger in lite bilder från i dag :).








Ett torp i närheten av stugan


V-ås flygplats

Ses♥♥

tjoo

Sitter och kollar på cougar town. Det är så bra :D älskar det. Ska snart sova så det blir ett kort inlägg. I da var det skola som vanligt, gick till två och cyklade sen till gymmet. Hann före Natta, helt otroligt :) Gymmade sönder mig själv XD fy sjutton vad mina armar skakade!. Gjorde situps när armarna skade för mke för att sätta i pinnen i vikten eller vad man ska säga. Det där lät konstigt XD men vad fan skit samma. Aha nu tog CT slut :( men har redan sett alla avsnitten. Men tillbaka till dagen... När jag kom hem åt jag och började sen plugga, gjorde klart hela steg 20 i Tyska :D så stolt. Testar det nog nästa vecka på tisdag :). När ja va färdig med steget hade jag tänkt slappa med då började internet CPa, fy va arg ja vart, inget funkade, skulle kolla på typ how i met your mother men nej nej, då ska internet krångla och typ inte funka! blää. Aja måste tänka på refregen XD hehe. Vi ses i morrn innan ja drar ut i stugan för att han typ familje kväll elr ngt.




Ses ♥♥


Oj oj...

Märkte just att jag blev veckans blogg på mys blogg :D Vad roligt, trodde inte jag skulle bli det. Anmälde mig bara för skojs skull :D Tackar :) Kommer länkas där i två veckor :D skit kul.


Gräs....

Fire.....








Helgen i bilder :)

























Finns fler bilder vill bara inte lägga ut dom ;)... Annars va det här typ min lördag och söndag ute i stugan, fattas bara lite bilder från filmkvällen som blev av iallafall XD kl tio kom Natta och Elin till mig i stugan och kollade på film :) har dock inga bilder :p. Ses♥♥

God dagens...

Tänkte börjat meningen med ''jag är uppe med tuppen i da'' men det är ju inte sant XD. Vakande vid fem över elva och det är tidigt för mig, hehe. Ingen är vaken :( chattar lite, kollar FB och väntar på ett sms från LIV! svara!!! natta och ja vill ha filmkväll/tjejkväll i da istället eftersom ja blev sjuk igår och fick inte :(. Fick sms igår av natta vid tio kanske ''kan vi inte ha tjejkväll imorrn'' :D då blev ja glad. Men Liv svarar aldrig.... Men får väl ett svar i da kl 6 elr ngt av henne där det står ''ja visst vilken tid och vart :)'', kan nästan lova att det kommer bli så!. Nä, nu ska ja käka ngt. Ses♥♥


Mitt stenhalsband, och mina favorit armband :)

Sjuk...





Sitter hemma på en fredakväll och är lite små sjuk :( skulle ju haft tjejkväll i da :( fan va ledsen ja blev när ja upptäckte i går att ja mådde skit... Drog mig upp vid kvart i åtta i da och fick skjutts till skolan av mamma, gjorde No labben och stack hem efter det eller ja, först stack ja och mamma till ikea och käka där sen till maxi och köpte lite snacks till mig ikväll, när ja sen kom hem som va vid halv ett cirka kolla ja på film och har gjort det sen dess XD har kollat på 5 filmer tror ja, somna oxå vid typ fem elr ngt, lite sent att sova då, vakna efter 40 minuter så sov inte så länge. Har tröttnat på attt glo på film nu ''/ vad ska ja göra :( vet inte riktigt.... hitt väl på ngt. Ses♥♥

shooo....

bree vad händer jao? hehe älskar den repliken XD. Hoppas ni har det bra, för mig är det lite sådär ''/ har vart trött och haft ont i huvet i några dar så har inte haft lust att skriva men kände att ni kanske vill ha en uppdatering så ni inte tror ja är död ;) hehe. De senaste dagarna har vart lite upp och ner, fått en del gjort i skolan. I da stack jag och mina tjejor till hamnen och köpte glass :D det va super mysigt det måste vi göra flera ggr :D ♥ vi har ju planerat lite saker vi ska gö de två sissta veckorna i skolan när betygen är satta :D ska bli såå kul. Men det är ett tag dit så får drömma lite istället :) Stack iallafall och tränade m Natta efter skolan. Alla busschaförer verkar ha ngt i mot oss i da :S först stängde 15 bussens chaffis dörren på natta, sen när vi skulle ta 19 stängde chaffisen nästan dörren på mig, sen hände det samma på vägen hem :( blev lite ledsen där. Men nu måste ja vila, huvet dunkar! :( vi ses.


Får bli en enkel bild på mig i da, det är på tiden att ja sticker ut och fotar lite vår bilder snart.

Stenar










Yes, fyra våningar fyllda med stenar :) Mina små älsklingar ♥ hehehe XD... Sen har jag


Mitt stenhalsband som ja ska försöka ha på mig i fortsättningen, det är skyttens sten :)

Smycken från barca



Bästa armbandet! det kan man inte tro men har saknat det här armandet så mycket! köpte ett sånt när vi va i torrevieja i höstas men det gick sönder sista dan och han då inte köpa nytt.


Ofta inte snygga? Gud min mamma kan shoppa smycken åt mig ♥!


♥♥ Fan vad söta armand och örhängen ♥


Och såklart... Stenar ♥♥ :D


MUMS!


Foto på allt


Mina favorit armband ♥

MM, fick en hel del från barca :D TACK!




Väntar...

Sitter på balkongen och lyssnar på musik medans ja väntar på min mor och far :). Dom kommer vid 12 elr 1 skulle ja tro (på natten). har lite tröökit ''/ saknar mina tjejor :( nu när man vart med dom en hel den den här veckan så saknar man dom så fort dom åkt ''/. Aja vi ses på måndag.
Tog en bild när ja myser på balkongen :) ♥


Marabou och päronsoda :D BÄST ♥


Hoppsan en bild på min säng XD, fy *** vilken röra... mm, bli kul att bädda i natt när ja ska sova, hehe. Men det är såhär det ser ut på min säng när ja inte sovit i den i en vecka.

Valborg :)


Mat innan valborg ♥


Grupp bild ♥


Påväg till hamre :D


























Tog fler bilder men vill inte läggat ut dom, eller får inte XD. Tack för en kul valborg :)♥