Wille ♥


Söta wille ♥
Tog den här bilden i dag innan vi åkte hem från bollnäs :) han är ju för söt!

Körkonsert på Carlforsska














Skolkatalogen!


Titta vad ja fick med mig hem från skolan igår :D Skolkatalogen! fan va kul :D älskar att kolla på alla ungdomarna XD själv var ja inte med så det är ingen ide att leta efter mig ;) men kolla gärna på min klass :) Tranellska HR10A♥ Min älskade klass :)

Uggs


Fick dom här i onsdag av min mamma. Köpte dom på stadmissionen för 40 kr. Snacka om ett kap!

Orange


Tog denna bild i tisdags när vi var påväg till körkonserten.

Skoldator




Äntligen har jag fått min skoldata! Den är fakist helt okej, trodde den skulle va sämre :) Nu när jag suttit med datan hela dagen är min andra 15 tums data as stor :O känns jätte konstigt att hålla på med den XD. Nej nu ska jag chilla. Ha de gött alla ♥♥

En vanlig höstdag
























Som jag sa i går kväll, jag skulle ut och fota och det gjorde jag :D cyklade först till stan och sen vidare till valby för att fota stugområdet där, men dom bilderna kommer senare :) Va iallafall borta i två timmar tror jag :o snacka om att jag va död när jag kom hem.
Men nu ska jag chilla :) ha det gött! ♥ Ledig i morn så ni ska va avundsjuk på mig och min klass ;) mohahahaha

Sushi




Käkade på mitt rum eftersom mamma och pappa har gäster :)
Men det är jag som har gjort allt! jag svär, jag har rullat hur många sushi rullar som helst i da! Så stolt :D alla blev as bra.

Ha det gött! i morrn ska jag ut och fota! det var alldeles för länge sen nu :)

Två saker till...




Min nya kärlek! ♥ Helt underbar mysdress som jag fick av mamma och pappa! mke kärlek till den. Dock lite för stor så det känns som att jag är en kanin XD

Stuff from London







Detta och två saker till fick jag från London av mamma och pappa :D
Tack så jätte mke! de två andra sakerna kommer upp senare, orkade inte fota XD

New wall


Såhär blev det. Det fattas dock en bild och två ramar. Men jag ska ju faktist måla om så har tid att fixa bilden och skaffa ram till bilderna :) Jag är iallafall nöjd :D och stecken som är på väggen ritade jag dit förra helgen, men jag va tvungen att flytta om ramarna lite så det vart inte exakt som jag ritat ;)

filmkväll

Shoo alla glada människor :) Här har ni en hyfsat glad människa :) Lite depp över provet i går men livet rullar på endå.
I dag har jag inte gjort så värst mke, lyssnat på musik, kollat på ett avsnitt grey´s och städat. Måste ha det lite fint när ens kompis kommer i kväll :D. Får lite sällskap av Elin. Vi ska käka skräääp pizza, käka godis och kolla på film :D. Så kvällen lär ju bli bra. Har lite att berätta. Men det har man väl alltid, elr?
Ja vad finns det mer att säga? Hösten har verkligen kommit vilket jag INTE gillar :( hösten är så grå på ngt sett.
Men det är kul att fota, man måste bara hitta ställena där det är fint att fota. Råby är inge kul ställe ''/ ska leta rätt på lite andra ställen i morn.
Nej nu måste jag göra mig i ordning.
Ha det gött


Bilderna ♥












Bilden jag blev missnöjd med :( min lilla kusin ♥ Den vart fan för mörk!!!

Sen har jag fyra 10x15 bilder som jag inte ramat i än, har inga ramar XD måste införskaffa det snart. Så ni får hålla utkik efter dom bilderna ;)

Ha det gött

Skitväder!

Bläää på vädret i da! :(
Vet inte vrf men vart fett depp i da ''/ Men en kul sak va att mina bilder hade kommit :) så va ner på stan och hämtade dom, vart nöjd med alla utom en :( en vart lite för mörk, Fan! aja vill inte sitta och skriva att jag är depp. Så ni får ha en bra dag så kommer det in lite bilder senare  dag eller i morrn på mina framkallade bilder :)


en av bilderna jag valde att framkalla :)

Tjena mittbena

Dagen har varit ganska bra. Åkte till Runesfäger och hämtade lite färgprover, ska ju måla om mitt rum i slutet av oktober. Sen gick vi vidare till elgiganten och kollade på skrivare. Hittade en jätte fin canonskrivare som jag förhoppningsvist kommer få i födelsedagspresent. Sen åkte vi hem och fikade. Resten av dagen fixade och donade jag i mitt rum. Satte ihop min cd/DVD hylla, målade ramar och gjorde en lite skiss på hur ramarna kommer sitta på väggen.
I morrn drar jag till stan och framkallar lite fler bilder som jag ska sätta in ramarna :D

Vi hörs


Bild från i somras

Fösta framkallade bilden



Så här blev det :) Jag är jätte nöjd! ♥

Shopping


Ur och penn: 29 kr styck


Mössa från Gina: 59 kr


Tubsjal från Monki: 100 kr

Shoppade det här när ja va på stan med Elin i dag :) Fikade, snackade och shoppade båda två. Tack för dagen Elin :) ♥♥

(P.S hämtade min bild i dag på expert, ni får se resultatet senare i dag! så håll utkik)

Fotoframkallning

Shoo! nu va det ett tag sen man skrev ''/ inte bra. Men jag har faktist pluggat :) så det är min ursäkt. Vad har jag gjort i veckan då? mja, pluggat, haft det kul skolan med kompisar, vart på stan med mamma, gått in på experts hemsida och beställt en framkallning av en bild :D det är nog det bästa med den här veckan. Så på måndag sticker jag till stan och hämtar bilden! har en ram och allting så det är bara och sticka en hem efter det och rama in den!! :D är as glad, ska bli jätte kul!
Lägger ut vilken blid det blev på måndag :).

Men jag måste nog avrunda detta inlägg, ska snart äta och sen sticka och hämta Natta eftersom vi ska till Liv :) Ben & Jerry's kväll :D, eller jag har det iallafall ;). Jaja, ha det så bra, bloggar förhoppningsvist snart igen :)

Har redan laggt upp dom här bilderna fast jag har redigerat dom nu :)







Ha det gött ♥♥